• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seramik tencere setlerinden hangini önerirsiniz kızlarr

anelia

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
644
74
648
kızlar seramik set almayı düşünüyrm netten,fiyat karşılaştırması yapıp alıcam daha uyguna geliyo bazen..neyse alıcam sete bi türlü karar veremiyorm sizinle paylaşmak istedim.
$CEM-ARDIC-SERAMIK-KAPLAMA-7-PARCA-TENCERE-SETI__50771304_1.webp$Emsan-Murdum-Bianca-Beyaz-Teflon-8-Parca-Tencere__77840288_0.webp$MEHTAP-SERENAT-SET__77424606_0.webp

setler resimde gördüğünüz şekilde ve adette
1.resim CEM marka 135 lira
2.resim EMSAN 150 lira
3.resim MEHTAP 140 lira

Son düzenleme:
Canım ben moneta aldım, seramiği en kaliteli olan markalar genellikle italyan menşeili oluyorlarmış :34:

Bu üç seçenekten en iyisi emsan canım

moneta tavsiye ediyorum,aldığın ürünün teflonun beyaza boyanmış hali olmamasına dikkat et.delimano da olabilir pahalı geliyorsa set halinde herşeyi ile almana gerek yok zaten çelikler çok sağlıklı.yapışmama özelliği için bir pilav tenceresi ve 2boy tava alsan yeter set alacağım diye ucuz ürün alma bence tabi bu benim fikrim.

Canım paran varsa moneta al, hepsiburada'da şu aralar setleri baya indirimde. Vita-Verde de kaliteli benim bildiğim.... eğer param yok o kadar diyosan Korkmaz Natura serisini tavsiye ederim. Ben Pilav tenceresi, Fırın tepsisi ve büyük tavayı Natura serisinden aldım. Küçük tavamı da Moneta alıcam. O zamanlar alırken şimdiki kadar indirim olsaydı hepsini moneta alırdım o ayrı... :)
Moneta Alluflon Premıum 5 Parca Tencere Tava Set - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

Canım paran varsa moneta al, hepsiburada'da şu aralar setleri baya indirimde. Vita-Verde de kaliteli benim bildiğim.... eğer param yok o kadar diyosan Korkmaz Natura serisini tavsiye ederim. Ben Pilav tenceresi, Fırın tepsisi ve büyük tavayı Natura serisinden aldım. Küçük tavamı da Moneta alıcam. O zamanlar alırken şimdiki kadar indirim olsaydı hepsini moneta alırdım o ayrı... :)
Moneta Alluflon Premıum 5 Parca Tencere Tava Set - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

alluflon un asıl moneta ürünü olup olmadığı konusunda kararsızım bilmiyorum yakından incelediniz mi ama ben alıp iade ettim içi bembeyaz bi kaplama daha önce dogal seramikin renginin beyaz olamayacağını okumuştum dikkat ederseniz monetanın kendi sitesindede satışı yok bu ürünlerin sadece 3-5aydır piyasada.eger monetanın ceramica1 ve üzeri serilerine çıkılamıyorsa korkmaz alınması taraftarıyım tabi tercih sizin güzel günlerde kullanın.

moneta fln pahalı bence gerek yok o kadar para vermeye diye düşünüyrm ben.sonuçta çeyizde çelik ve teflon tencere takımı mutlaka oluyo. ayrıyetten beğenipte ayrı aldığım tencere ve tavalarımda var.ztn çelik setim karacanın $750.webp kalitesiz ürünler almamaya dikkat ediyorm.bu sebepten seramik setiminde illa monita yada başka 500-600 liralık pahalı bi marka olmasına gerek yok.emsanda ün yapmış kaliteli ürünleri olan bi marka diye biliyrm.o yüzden emsanın setini almayı düşünüyrm şuan

moneta fln pahalı bence gerek yok o kadar para vermeye diye düşünüyrm ben.sonuçta çeyizde çelik ve teflon tencere takımı mutlaka oluyo. ayrıyetten beğenipte ayrı aldığım tencere ve tavalarımda var.ztn çelik setim karacanın Eki Görüntüle 650119 kalitesiz ürünler almamaya dikkat ediyorm.bu sebepten seramik setiminde illa monita yada başka 500-600 liralık pahalı bi marka olmasına gerek yok.emsanda ün yapmış kaliteli ürünleri olan bi marka diye biliyrm.o yüzden emsanın setini almayı düşünüyrm şuan

ben şahsen seramiki teflon ürün yerine aldım.seramikin esprisi zaten yapışmaması ve teflonda daha sağlıklı bir ürün olması.30farklı ürüne gerek olmadığını düşünüyorum seramiki de çok parçalı setlerden almak bana mantıksız geliyor sütlüğünden sos tenceresine kadar alırsanız tabiki 600tl tutar .bir kaç boy tava ve pilav tenceresi yeterli onun dışında zaten en sağlıklı ürünler çelik ve camlar(kaliteliler tabiki)

ben emsanın seramik tencereleri cok iyi diye duymuştum tencere takımı tava falan aldım ama bir tane seramik tencere bende düşünğyorum

ben emsanın seramik tencereleri cok iyi diye duymuştum tencere takımı tava falan aldım ama bir tane seramik tencere bende düşünğyorum

bende emsanda karara kıldım ztn hem pahalı değil hemde kaliteli..ben netten almayı düşünüyrm fiyatlr baya düşüyo..ama önce mağazasına gidip görmeyi düşüünüyrm:4:

alluflon un asıl moneta ürünü olup olmadığı konusunda kararsızım bilmiyorum yakından incelediniz mi ama ben alıp iade ettim içi bembeyaz bi kaplama daha önce dogal seramikin renginin beyaz olamayacağını okumuştum dikkat ederseniz monetanın kendi sitesindede satışı yok bu ürünlerin sadece 3-5aydır piyasada.eger monetanın ceramica1 ve üzeri serilerine çıkılamıyorsa korkmaz alınması taraftarıyım tabi tercih sizin güzel günlerde kullanın.

Ben alluflon markasının seramik setinden aldım ve dediginiz gibi beyaz degil içi.hatta korkmazınkilerden alıp yan yana koyunca çok farklı korkmaz çok daha kalitesiz geldi bana.Hatta aldıgım fırın kabını iade ettim.Bana alluflon ürününün faturası moneta firmasından geldi.Bu arada 3-5 ay degil ben çok önceden aldım ve netten bakarsanız çok uzun süredir hatta monetadan önce satışa sunuldugunu görürsünüz alluflonun da kendi sitesi var ve orada da moneta yazıyor.
Moneta sitesinde de " Moneta Mutfak Ürünleri Paz. ve Tic. Ltd. Şti. İtalya Alluflon Spa kuruluşudur" bu şekilde yazıyor

merhaba kızlar..
bende teflon set almadım onun yerine seramık aldım zaten teflon tavalrım vardı tefalden tencereleri de monetadan tek tek 3 tane aldım ıstedığım boyda gerçekten çok kalıtelı piyasadakı bılınen çoğu unlu markanınkıler gercek seramık değil beyaz kaplı teflonmuş çeyiz dükkanı olan bi yakınım soyledi. bende bernardodan aldım monetaları tanesi ortalama 100tl ye yanınada hediye çeki flnda veriyorlardı ben aldığımda 3 tencere bana 250ye geldı..

kızlar seramik set almayı düşünüyrm netten,fiyat karşılaştırması yapıp alıcam daha uyguna geliyo bazen..neyse alıcam sete bi türlü karar veremiyorm sizinle paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 647912 Eki Görüntüle 647913 Eki Görüntüle 647914

2.resim EMSAN 150 lira
3.resim MEHTAP 140 lira
bizim evde CEM in bu serisinden pilav tenceresi var hiç memnun değiliz teflon gıbı seramığı kalkabılıyor araştırdım cemınkıler beyaz kaplama teflonmuş.deiğer markaların seramıklerını ıncelemedım ama bu fıyatlardan yukarı cıkamam dersen essenso bak bence onlar daha kalıtelı

merhaba! benim de annem seramik tava bakıyordu. boyner'e girdik korkmaz çok iyi marka dedi ve seramiklerde de korkmaza baktık. seramik tavası var 24cm'liği 51TL'ydi boyner'de benim de aklıma hemen internetten bakmak geldi ve inanır mısınız aynı tencerenin 28cm'liğini hem de daha büyük boyunu novabazar'dan 42TL civarına aldım. aynı gün de kargoya verdiler yarın elime ulaşır heralde :)

Eki Görüntüle 647912 Eki Görüntüle 647913 Eki Görüntüle 647914

2.resim EMSAN 150 lira
3.resim MEHTAP 140 lira

kuzum seramik denince moneta diyolar ki ben de moneta aldım.. ama illa bu 3 ü arasında tercih yapacaksan emsan derim kuzum :)

yalnız arkadaşlar emsanın sitesinde ürün beyaz teflon olarak geçiyor seramik olarak değil.
Emsan Mürdüm Bianca Beyaz Teflon 8 Parça Tencere Seti

Seramik başka, beyaz teflon başka.
Tefal seramik tavam 1 senedir tık demedi.
ama beyaz teflonlar çiziliyor ve çok çirkin oluyor canım.:31:

Merhaba, Ben çeyizime ilk önce Bernardodan Cookmate tencere takımı almıştım seramik kaplama olduğu yazıyordu açıklamalarında da satış personelinin söylediklerine göre de iyi bir üründü ama gel gör ki kullandığımda bin pişman oldum. Şikayetlerimi yaptım ve ürünü iade ettim. Daha sonra Bernardodan İtalyan Ballarini Markasının Como tencerelerinden aldım şuan da kullanmaktayım. Çok memnunum çok hafif ve kullanışlılar. Dışı ve içi de yapıştırmıyor ve çok kolay temizleniyor. İçine metal kaşık sokmayacak ve bulaşık makinesinde yıkamayaaksınız ki yıkamanıza da gerek yok bazen suyla bile çıkıyor kirler.

$130221190140_como_tegame2mcop.webp$130122173140_como_padella.webp Ballarini Como ürünleri.

Back
X