- 25 Şubat 2009
- 644
- 74
- 648
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım paran varsa moneta al, hepsiburada'da şu aralar setleri baya indirimde. Vita-Verde de kaliteli benim bildiğim.... eğer param yok o kadar diyosan Korkmaz Natura serisini tavsiye ederim. Ben Pilav tenceresi, Fırın tepsisi ve büyük tavayı Natura serisinden aldım. Küçük tavamı da Moneta alıcam. O zamanlar alırken şimdiki kadar indirim olsaydı hepsini moneta alırdım o ayrı... :)
Moneta Alluflon Premıum 5 Parca Tencere Tava Set - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
moneta fln pahalı bence gerek yok o kadar para vermeye diye düşünüyrm ben.sonuçta çeyizde çelik ve teflon tencere takımı mutlaka oluyo. ayrıyetten beğenipte ayrı aldığım tencere ve tavalarımda var.ztn çelik setim karacanın Eki Görüntüle 650119 kalitesiz ürünler almamaya dikkat ediyorm.bu sebepten seramik setiminde illa monita yada başka 500-600 liralık pahalı bi marka olmasına gerek yok.emsanda ün yapmış kaliteli ürünleri olan bi marka diye biliyrm.o yüzden emsanın setini almayı düşünüyrm şuan
ben emsanın seramik tencereleri cok iyi diye duymuştum tencere takımı tava falan aldım ama bir tane seramik tencere bende düşünğyorum
Bu üç seçenekten en iyisi emsan canım
alluflon un asıl moneta ürünü olup olmadığı konusunda kararsızım bilmiyorum yakından incelediniz mi ama ben alıp iade ettim içi bembeyaz bi kaplama daha önce dogal seramikin renginin beyaz olamayacağını okumuştum dikkat ederseniz monetanın kendi sitesindede satışı yok bu ürünlerin sadece 3-5aydır piyasada.eger monetanın ceramica1 ve üzeri serilerine çıkılamıyorsa korkmaz alınması taraftarıyım tabi tercih sizin güzel günlerde kullanın.
bizim evde CEM in bu serisinden pilav tenceresi var hiç memnun değiliz teflon gıbı seramığı kalkabılıyor araştırdım cemınkıler beyaz kaplama teflonmuş.deiğer markaların seramıklerını ıncelemedım ama bu fıyatlardan yukarı cıkamam dersen essenso bak bence onlar daha kalıtelıkızlar seramik set almayı düşünüyrm netten,fiyat karşılaştırması yapıp alıcam daha uyguna geliyo bazen..neyse alıcam sete bi türlü karar veremiyorm sizinle paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 647912 Eki Görüntüle 647913 Eki Görüntüle 647914
setler resimde gördüğünüz şekilde ve adette
1.resim CEM marka 135 lira
2.resim EMSAN 150 lira
3.resim MEHTAP 140 lira
kızlar seramik set almayı düşünüyrm netten,fiyat karşılaştırması yapıp alıcam daha uyguna geliyo bazen..neyse alıcam sete bi türlü karar veremiyorm sizinle paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 647912 Eki Görüntüle 647913 Eki Görüntüle 647914
setler resimde gördüğünüz şekilde ve adette
1.resim CEM marka 135 lira
2.resim EMSAN 150 lira
3.resim MEHTAP 140 lira