• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Septum deviasyon ve Alerjik Rinit doktor arayışı.

iyidesanane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
293
79
98
35
Merhaba 3 yıldır nefes sorunu yaşıyorum burnumdan ve sürekli akıntı var alerji hapları pek işe yaramadı. Ne uyuduğum uykuyu anlıyorum ne de yemek yiyebiliyorum sağ tarafa hafif deviasyon çıktı tomografide ama ben baya rahatsız hissediyorum çabuk yoruluyorum bir de burun yapım da dar iyice zorlaşıyor nefes. Istanbulda devlette ameliyat olup iyileşen varsa lütfen önerebilir mi? Çalışmadığım için özel son tercihim. Erdinc Ak ve Baver Şimşek var şuan araştırıp bulduğum. Yardımcı olur musunuz nefes almak istiyorum artık

Alerjik rinit için tedavi olmazsanız ameliyat işe pek yaramaz. KBBye gidip kullandığınız ilaçları ve süresini belirtin. Alerjik rinit kontrol altına alınınca gerekirse ameliyat da olursunuz. Polip varsa 6 ay kadar ilacı kullanmanız gerekli. Bir ay kullanayım da bırakayım yok.

Herhangi bir devlet hastanesi de yapar ameliyatı. Kapalı ameliyat olur, estetik de değil sonuçta. Dandik ve hakkında kötü yorum yapılan hastane olmasın yeter.

Alerjik rinit için tedavi olmazsanız ameliyat işe pek yaramaz. KBBye gidip kullandığınız ilaçları ve süresini belirtin. Alerjik rinit kontrol altına alınınca gerekirse ameliyat da olursunuz. Polip varsa 6 ay kadar ilacı kullanmanız gerekli. Bir ay kullanayım da bırakayım yok.

Herhangi bir devlet hastanesi de yapar ameliyatı. Kapalı ameliyat olur, estetik de değil sonuçta. Dandik ve hakkında kötü yorum yapılan hastane olmasın yeter.
2 ay oldu alerji ilaçlarını kullananlı rahat, çok nadir aksatmişimdir ilaçları. Alerji devam ederken nefese çözüm bulunamaması çok can sıkıcı gerçekten:(

Polip tomografide cikan biseyse o çekildi deviasyon yazıyor sadece raporda.

BT'de veya MR'da polip yazdığına denk gelmedim hiç. Hekim bakınca belirtir genelde eğer ki polip varsa. Ayna ile bakınca da görünür. Polip vardı bende. İlaçla düzeldi. Sonrasında kıkırdak alındı, orası ayrı 😅 Alerjik rinit geçmiyor, onu belirteyim. Tam gaz devam 😪

BT'de veya MR'da polip yazdığına denk gelmedim hiç. Hekim bakınca belirtir genelde eğer ki polip varsa. Ayna ile bakınca da görünür. Polip vardı bende. İlaçla düzeldi. Sonrasında kıkırdak alındı, orası ayrı 😅 Alerjik rinit geçmiyor, onu belirteyim. Tam gaz devam 😪
Anladım en az 5 kez kbb ye gittim polip demediler. Nefes almanız uykularınız Bi nebze de olsa duzeldiyse ona da razıyım ben ya

Anladım en az 5 kez kbb ye gittim polip demediler. Nefes almanız uykularınız Bi nebze de olsa duzeldiyse ona da razıyım ben ya
Evet, düzeldi. Demir eksikliğim ve astım için de tedavi gördüm/görüyorum. Şu anlık pek sıkıntım yok ama hala sinüzitle ve rinitle cebelleşiyorum.

Evet, düzeldi. Demir eksikliğim ve astım için de tedavi gördüm/görüyorum. Şu anlık pek sıkıntım yok ama hala sinüzitle ve rinitle cebelleşiyorum.
Çok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim. Corekotu yağı gibi destekleri denediniz mi alerji için? Bir de nerede ameliyat oldunuz? Neredeyse tamamen tıkalı burunla hayatım çok zorlaştı

Back