merhaba arkadaşlar.. geçen sene burun tıkanıklığı şikayetiyle doktora gittim. burnumun iki tarafında da kemik eğriliği varmış. benim burnum gerçekten çok fazla tıkanıyor. gün içinde yaptığım şeyleri çok fazla etkiliyor. bu yüzden o.....e diye bir burun damlası kullanıyorum. burnumu sadece bu açıyor. damlayı kullanarak doktora gitmiştim. bir de seni damlasız görelim dedi. bir hafta burun damlası kullanmadım. doktora tekrar gittim. septoplasti olmam gerektiğini söyledi. dediğine göre çok acil değilmiş ama olursan iyi olur bu yaşam kalitesiyle ilgili dedi. zaten ben de bir senedir boşluyorum ameliyatı sempatiksalakcinni .ama ameliyatı olmak istiyorum. gerçekten çok rahatsız bir durum. her sabah burnum tıkalı uyanıyorum. senağlamasenağlama bu ameliyatı olup burun tıkanıklığından kurtulan var mı? ameliyat öncesinde ameliyatta ve ameliyat sonrasında neler yaşadınız? bana yardım edin. ameliyat olup pişman olmak istemiyorum. o burun damlasını görmek bile istemiyorum artık. çok sıkıldım. sizden cesaret alırsam haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum ameliyat için.