- 27 Ekim 2024
- 8
- 0
- 25
-
- Konu Sahibi isimsiz hesap
Birden fazla doktora giderek en doğru kararı verin. Başkalarının tecrübeleri size yol gösterici olmaz bu konular kişiden kişiye değişiyor. Bana bir doktor vajina girişin çok dar ameliyatsız birliktelik yaşayamazsın dedi diğer doktor sorun olmaz dedi. Belki de bu şüphe ve korkular benim vajinusmus olmama neden oldu. O yüzden siz de kafanızı rahatlatmak için birden fazla hekim görüşü alın.Merhaba iyi günler buraua kayıt sadace bu konu için yaptımm cevaplayabilen bu durumu yaşayan yardımcı olabilir mi? Ben de septalı (bölmeli) kızlık zarı var fakat bu konu hakkında bilgim çok yok yani yaşayan varsa, ilk birlikteliğinizde kanama oldumu yani denemenizde ve denediğiniz ve kanama olduğu halde hâlâ zar duruyor muydu? Çünkü araştıedığım kadarıyla bölmenin ameliyatla alınması gerek diyenler var kanamam oldu gerek yok ameliyata diyen var ama kanama oldu ve ilişki rahatça oldu mu, kızlık zarı ortadan kalktı mı? Ameliyata gerek var mı? Yoksa hem kanama olup hem zarı tamamen bozulan var mı? bunlar hakkında bilgisi olan var mı
Siz bu teşhisi alırken doktor bir açıklama yapmadı mı ?Merhaba iyi günler buraua kayıt sadace bu konu için yaptımm cevaplayabilen bu durumu yaşayan yardımcı olabilir mi? Ben de septalı (bölmeli) kızlık zarı var fakat bu konu hakkında bilgim çok yok yani yaşayan varsa, ilk birlikteliğinizde kanama oldumu yani denemenizde ve denediğiniz ve kanama olduğu halde hâlâ zar duruyor muydu? Çünkü araştıedığım kadarıyla bölmenin ameliyatla alınması gerek diyenler var kanamam oldu gerek yok ameliyata diyen var ama kanama oldu ve ilişki rahatça oldu mu, kızlık zarı ortadan kalktı mı? Ameliyata gerek var mı? Yoksa hem kanama olup hem zarı tamamen bozulan var mı? bunlar hakkında bilgisi olan var mı
Şimdi benim bu şekildeydi.evet ilk ilişkiye girmek zor oluyor.duvar hissi oluyor.penisi çok kuvvetli bir şekilde içeri ittirmeniz gerekiyor.bunu yapabilecek seviyedeyseniz ameliyata gerek yok.kanama fazla oluyor sadece.o da bir güne ya da birkaç saate geçiyor.zararlı bir durum oluşmuyor.ameliyat ilişki korkusu yüksek olup o duvar hissine rağmen ilişkiye giremeyen kadınlar için öneriliyor.yoksa yaparım korkmam diyorsan kanamadan başka bir durum oluşmuyor.yaptığınız hâlde duruyor muydu demişsin bence benimki duruyordu.çünkü 10 uncu ilişkiye kadar bazen kanama oldu bazen olmadı.baya kanla hasir neşir bir cinsellik başlangıcı yaşadım.Merhaba iyi günler buraua kayıt sadace bu konu için yaptımm cevaplayabilen bu durumu yaşayan yardımcı olabilir mi? Ben de septalı (bölmeli) kızlık zarı var fakat bu konu hakkında bilgim çok yok yani yaşayan varsa, ilk birlikteliğinizde kanama oldumu yani denemenizde ve denediğiniz ve kanama olduğu halde hâlâ zar duruyor muydu? Çünkü araştıedığım kadarıyla bölmenin ameliyatla alınması gerek diyenler var kanamam oldu gerek yok ameliyata diyen var ama kanama oldu ve ilişki rahatça oldu mu, kızlık zarı ortadan kalktı mı? Ameliyata gerek var mı? Yoksa hem kanama olup hem zarı tamamen bozulan var mı? bunlar hakkında bilgisi olan var mı
Kendi bakmıştır aşkoNe yalan söyleyim durup dururken yaa gideyim de bir baktırayım 'zarım' neymiş demedim demem de. Neden böyle bir şeye gereksinim duydunuz anlamadım. Çokta takmamak lazım yaşayıp göreceksiniz zaten.
Yaa çok sağolunŞimdi benim bu şekildeydi.evet ilk ilişkiye girmek zor oluyor.duvar hissi oluyor.penisi çok kuvvetli bir şekilde içeri ittirmeniz gerekiyor.bunu yapabilecek seviyedeyseniz ameliyata gerek yok.kanama fazla oluyor sadece.o da bir güne ya da birkaç saate geçiyor.zararlı bir durum oluşmuyor.ameliyat ilişki korkusu yüksek olup o duvar hissine rağmen ilişkiye giremeyen kadınlar için öneriliyor.yoksa yaparım korkmam diyorsan kanamadan başka bir durum oluşmuyor.yaptığınız hâlde duruyor muydu demişsin bence benimki duruyordu.çünkü 10 uncu ilişkiye kadar bazen kanama oldu bazen olmadı.baya kanla hasir neşir bir cinsellik başlangıcı yaşadım.haa bir de normalde kanamaması lâzım kanamaması lazım sen kendini kastığın için deyip duran tiplere gıcık oluyorsun. oluk oluk kanadım kardeş.kendimi falan da kasmadım. Bırakın artık şunları.ikisi de normal.bir kabullenin artık.siz çok güzel yaptınız bir biz beceremedik ilişkiye girmeyi.dilimde tüy bitti artık.
Mantar enfeksiyonu için doktora gidince merak ettim sordum doktor söyledi ama ilişki falan düşünmediğim için o an umursamadım detaylı da sormadım, daha sonra bir arkadaşım ameliyat falan dedi bu siteden baktım öyle diyen vardı merak ettim çok kanama olur mu canım acır mı vs diyeNe yalan söyleyim durup dururken yaa gideyim de bir baktırayım 'zarım' neymiş demedim demem de. Neden böyle bir şeye gereksinim duydunuz anlamadım. Çokta takmamak lazım yaşayıp göreceksiniz zaten.
Şöyle o bariyer gibi olan kısım zarar gördü mü sağlam duruyor mu doktordan sonra böyle insanlar korkutunca kendim bakmaya çalıştım arada bir bölme var ve bölmenin olmadığı kısım boşluklu yani o bölmenin yok olması zarın yok olması anlamına geliyor değil mi ilişki yaşamadım hiç bilmiyorum diye korktum biraz kanama ağrı ameliyat denilinceŞimdi benim bu şekildeydi.evet ilk ilişkiye girmek zor oluyor.duvar hissi oluyor.penisi çok kuvvetli bir şekilde içeri ittirmeniz gerekiyor.bunu yapabilecek seviyedeyseniz ameliyata gerek yok.kanama fazla oluyor sadece.o da bir güne ya da birkaç saate geçiyor.zararlı bir durum oluşmuyor.ameliyat ilişki korkusu yüksek olup o duvar hissine rağmen ilişkiye giremeyen kadınlar için öneriliyor.yoksa yaparım korkmam diyorsan kanamadan başka bir durum oluşmuyor.yaptığınız hâlde duruyor muydu demişsin bence benimki duruyordu.çünkü 10 uncu ilişkiye kadar bazen kanama oldu bazen olmadı.baya kanla hasir neşir bir cinsellik başlangıcı yaşadım.haa bir de normalde kanamaması lâzım kanamaması lazım sen kendini kastığın için deyip duran tiplere gıcık oluyorsun. oluk oluk kanadım kardeş.kendimi falan da kasmadım. Bırakın artık şunları.ikisi de normal.bir kabullenin artık.siz çok güzel yaptınız bir biz beceremedik ilişkiye girmeyi.dilimde tüy bitti artık.
Doğru haklısınız, en iyisi tekrar bir doktora görüneyim, ben deneyimi olanlar daha iyi bir fikir verir yaşadığı için diye düşündüm ama doktora bu kadar detaylı soramam falan diye ama sormak gerekli en iyisi tekrar bir görüneyim sağolunBirden fazla doktora giderek en doğru kararı verin. Başkalarının tecrübeleri size yol gösterici olmaz bu konular kişiden kişiye değişiyor. Bana bir doktor vajina girişin çok dar ameliyatsız birliktelik yaşayamazsın dedi diğer doktor sorun olmaz dedi. Belki de bu şüphe ve korkular benim vajinusmus olmama neden oldu. O yüzden siz de kafanızı rahatlatmak için birden fazla hekim görüşü alın.