Giresun da özel hastanede oldm ve inanılmaz uygundu fiyatı. Birde çok korktugum için kaygımdan dolayı lokal yerine genel anestezi yapalım dedi doktorum. Anestezi icinde kan tahlili, ekg çektirdim önce. Günü birlik yatış ve covid testi ve ameliyata toplamda 320 tl ödedim. Başkalarının açtığı bu zar aldırma başlıklarına girdim özelde 5000 diyen var şok oldm. Bende 1000-1500 gibi birsey bekliodm acikcasi ama 320 yi görünce bedava giibi geldi. :))Nerede aldirdiniz acaba. Özeldeyse ne kadardi
Çünkü her himen farklıdır. bazıları skntı yaratabilior iliskiye girmeyi zorlaştırıyor bazen mümkün olmuyor ağrın sizin oluyor. benimkide öyleydi zaten bi kişinin farkında olacağı birsey değil bu ben psikolojik sanmistm. Ağrı acı şikayeti üzerine gittigimde fiziksel Bi skntı olabilir diye doktorum kontrol etti ve himenin yerinde olduğunu onu alırsak skntı nin ortadan kalkacağını söyledi.Gercekten meraktan soruyorun neden aldirdiniz?
Meraba aynı durum bendede var ve 3500 tl dediler bana ameliyat ve iyileşme sürecinizden mahsedermisinizGiresun da özel hastanede oldm ve inanılmaz uygundu fiyatı. Birde çok korktugum için kaygımdan dolayı lokal yerine genel anestezi yapalım dedi doktorum. Anestezi icinde kan tahlili, ekg çektirdim önce. Günü birlik yatış ve covid testi ve ameliyata toplamda 320 tl ödedim. Başkalarının açtığı bu zar aldırma başlıklarına girdim özelde 5000 diyen var şok oldm. Bende 1000-1500 gibi birsey bekliodm acikcasi ama 320 yi görünce bedava giibi geldi. :))
Merhaba. Ben önce psikolojik sandım çünkü her seferinde ağrım olmuyordu ama bazen cok ağrım sızım oluyordu. Kadin doğuma gittim anlattm böyle böyle. Fiziksel olabilir dedi kontrol etti. Zaten hemen gördü septum var dedi. İki sekilde alınıyormuş. Septum inceyse köprü gibi ya ortasından kesik atarak kesmesi ya da septum kalinsa vajinaya baglandigi bölgelerden kesip çıkarması. Benimki kalın oldugu icin çentik yerine çıkarma islemi yapıldı. Normalde ikisi de lokal anastezi ile 10-15 dk lik islem. Ama ben çok korktuğum için kaygılı olduğum için anestezi ile yapildi. Anestezi verileceği için ekg falan cektrdm sonuçta 20 dk bile olsa uyutuluyorm. Uyandim 1 saat falan yattm anestezi etkisi gitsin die sonra doktora Bi uğrayıp bilgilendirilip eve gittim. Ağrım olmadi hafif Bi sizlama oldu asla acı değil. 3. Gün sızım falan kalmadı. Ama İster istemez bacak kapalı oturdum yan yattım falanMeraba aynı durum bendede var ve 3500 tl dediler bana ameliyat ve iyileşme sürecinizden mahsedermisiniz
Merhaba. Ben önce psikolojik sandım çünkü her seferinde ağrım olmuyordu ama bazen cok ağrım sızım oluyordu. Kadin doğuma gittim anlattm böyle böyle. Fiziksel olabilir dedi kontrol etti. Zaten hemen gördü septum var dedi. İki sekilde alınıyormuş. Septum inceyse köprü gibi ya ortasından kesik atarak kesmesi ya da septum kalinsa vajinaya baglandigi bölgelerden kesip çıkarması. Benimki kalın oldugu icin çentik yerine çıkarma islemi yapıldı. Normalde ikisi de lokal anastezi ile 10-15 dk lik islem. Ama ben çok korktuğum için kaygılı olduğum için anestezi ile yapildi. Anestezi verileceği için ekg falan cektrdm sonuçta 20 dk bile olsa uyutuluyorm. Uyandim 1 saat falan yattm anestezi etkisi gitsin die sonra doktora Bi uğrayıp bilgilendirilip eve gittim. Ağrım olmadi hafif Bi sizlama oldu asla acı değil. 3. Gün sızım falan kalmadı. Ama İster istemez bacak kapalı oturdum yan yattım falanbikac gün çok dikkat ettim sonuçta yara var dikiş var diye. Normalde 1 hafta kadar falan hafif kanama olurmuş ama bende hiç kanama olmadi doktorum güzel calismis:) sadece bol bol akıntım oldu Normalde renksiz olur benim ama bunda sarımsiydi oda normalmiş. Akıntıyi silicem diye derine gitmedm yüzeysel temizledim hep. 8. Gün ilk dikisim düştü o gün çok yürümstüm biraz eve geldiğimde baktm düşmüş çok az 1 damla falan kan gelmişti işte o gün. dikisin olduğu yerden die düşündüm. 11. Gün falanda 2. Dikiş düştü ama onda kan gelmedi akıntı ile atmış kendini dışarı. ve 15. Gün falan kontrole gittim. Hersey düzgündü. :) valla 4 yıllık evliyim bilseydim ilk günden giderdim
Tesekkur ederim :) 7 aralıkta olmuştum. Bana ameliyat olduğum gün yaklaşık 25 gun falan ilişki yasak dedi ama o iyileşme sureci kişiden kişiye değişiyor. Zaten ameliyattan sonra son Bi kontrole gidiyorsun asil o zaman netleşiyor. Ben 15 Gün sonra gittim kontrole mesela. Kontrol etti tamam iyileşmiş beklemeye gerek yok dedi. Dediğim gibi tek pişmanlığım keşke daha önceden olsaydım sakın korkmayın ameliyat sonrası gerçekten günlük yaşam devam ben ertesi gün davete gittim ağrı falan yok ilk gün Bi sızı dediğim gibi. o da derinlikte değil yüzeysel. Regliniz nasıl bilmiyorum ama mesela benim regl sancim bunun 3 katı öyle söylim. O yüzden erteleyip canınızı sıkmayınÇok geçmiş olsun ne zaman oldun ameliyatı birde kac hafta yasak ilişki
Hayir hayır benim daha ağrım acım falan olmadı hersey normal ilerledi. Aynen bnde hep farklı şehirdeydm 2 Ay disardaydim 3 gün evde. O yzden bende anlamamistm başta. Ama sonrada vaktim olmamsti esimi zor goruodm doktora hiç vaktim yoktu. Neyseki Bi süredir evdeymde hallettik herseyiAllah bin kere razı olsun senden içimi rahatlattin ben evlendikten 1 hafta sonra fitik oldum 3 ay belimi doğrulaması eşimden farklı şehirde çalışıyorum bunlar araya girince uzadı yoksa ben de biraz geç anladım tam anlamam 3 hafta falan oluyor iliskiye girerken acı falan oldu mu
Varsa nasıl mutlu oldum senin adına özelden bir kaç birşey soracam sanaHayir hayır benim daha ağrım acım falan olmadı hersey normal ilerledi. Aynen bnde hep farklı şehirdeydm 2 Ay disardaydim 3 gün evde. O yzden bende anlamamistm başta. Ama sonrada vaktim olmamsti esimi zor goruodm doktora hiç vaktim yoktu. Neyseki Bi süredir evdeymde hallettik herseyi
İlk denemenizde kanamanız olmuş muydu? Kanama olduğu halde mi kızlık zarınız duruyordu? Benimde septalı o yüzden soruyorumArkadaşlar benim kizlik zarim septaliymis yani vajinayi ortadan 2 ye bölen Bi zar. Geçende onu aldırdım. İçinizden bunun operasyonunu olan varsa sonrasını paylaşabilir mi? Bide bazılarına operasyondan sonra tampon takılmış. Bende yok çünkü ameliyattan uyandığımdan beri akıntım var. Normalde ilk bikac gün kanama olabilirmiş bende hiç olmadı aksine akıntım fazlalasti. Kontrol günüm daha gelmedi. Sizde bu operasyonu olan varsa yorumlarınızi merak ediyorum.