Merhaba. Ben önce psikolojik sandım çünkü her seferinde ağrım olmuyordu ama bazen cok ağrım sızım oluyordu. Kadin doğuma gittim anlattm böyle böyle. Fiziksel olabilir dedi kontrol etti. Zaten hemen gördü septum var dedi. İki sekilde alınıyormuş. Septum inceyse köprü gibi ya ortasından kesik atarak kesmesi ya da septum kalinsa vajinaya baglandigi bölgelerden kesip çıkarması. Benimki kalın oldugu icin çentik yerine çıkarma islemi yapıldı. Normalde ikisi de lokal anastezi ile 10-15 dk lik islem. Ama ben çok korktuğum için kaygılı olduğum için anestezi ile yapildi. Anestezi verileceği için ekg falan cektrdm sonuçta 20 dk bile olsa uyutuluyorm. Uyandim 1 saat falan yattm anestezi etkisi gitsin die sonra doktora Bi uğrayıp bilgilendirilip eve gittim. Ağrım olmadi hafif Bi sizlama oldu asla acı değil. 3. Gün sızım falan kalmadı. Ama İster istemez bacak kapalı oturdum yan yattım falan
bikac gün çok dikkat ettim sonuçta yara var dikiş var diye. Normalde 1 hafta kadar falan hafif kanama olurmuş ama bende hiç kanama olmadi doktorum güzel calismis:) sadece bol bol akıntım oldu Normalde renksiz olur benim ama bunda sarımsiydi oda normalmiş. Akıntıyi silicem diye derine gitmedm yüzeysel temizledim hep. 8. Gün ilk dikisim düştü o gün çok yürümstüm biraz eve geldiğimde baktm düşmüş çok az 1 damla falan kan gelmişti işte o gün. dikisin olduğu yerden die düşündüm. 11. Gün falanda 2. Dikiş düştü ama onda kan gelmedi akıntı ile atmış kendini dışarı. ve 15. Gün falan kontrole gittim. Hersey düzgündü. :) valla 4 yıllık evliyim bilseydim ilk günden giderdim