Bence anne için krem ( yves rocher dan küçük bir duş jeli , vucut losyonu ve dudak kreminden oluşan bir set gelmişti bana çok mutlu olmuştum) , emzirme özellikli tişört yada bir taki gibi sevdiği ve sizin bütçenize uygun bir şey
Çocuk için diş kaşıyıcı (oioi nin Kaknüs kaşıyıcı çok güzel) , hareketli kitap (iş Bankası yayınlarına bakın, trendyolda da var) , bez kitaplardan ( e bebekte yada nette var), ek gıda için suluk, önlük slikon kaşık yada tabak gibi şeyler olabilir( henüz almamışlardır, ben arkadaşıma ek gıda malzemelerinden set yaptım bayıldı. Trukid first aid hero stick krem( trendyolda var , düşme anındaki morluk , sinek ısırığı yanma gibi bilimum şeye kullanılan tamamen bitkisel bir ürün. Bence çocuklu herkesin çantada olmalı) ,Müslin panço ( banyoda yada seneye yaza denizde kullanır. Onların boyutu standart oluyor 2 yıl çok rahat kullanılıyor , trendyolda vardı 40 tl civarı)
Aklıma gelenler bunlar, arkadaşınızın yaşam alışkanlıklarına kullanıp kullanamayacağına göre siz seçersiniz