Doğuma Hazırlık Sepet beşik için ne dersiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
merhaba arkadaşlar önceleri bebişim için büyüyen beşiklerden düşünmüştük sonra odasını yaparız nasılsa die ama şimdi bebişim ilk 6 ay benimle kalacak ve evim çok küçük olduğu için o büyüyen karyolalardan almasammı diorum.
Allahın izniyle 1 sene sonra ev değiştirmeyi düşünüyoruz ozamanda bebek 6 aylık olacak Allahın izniyle o zaman diorum ev değiştirince öle büyük bişeyler alayım şimdilik ilk 6 ay sepetle iadare etsemmi die ama geçen baktım içindeki yatakları daha doğrusu yatak die koydukları şeyleri beğenmedim fikirlerinize ihityacım var çok kararsızım :/

canım ev değiştiriceksen ve yerin yoksa sepet beşiklerden alman mantıklı zaten 5 6 ay yatırabiliyorsun ondada evini değiştirincede odasını yaparsın

ilgine teşekkür ederim canım .a.s.
ama bu sepet beşiklerin içndeki yatakları hiç beğenmedim al açma bezi gibi incecik ekstra yatakları satılıomudur onların baktığım yerlerde yok yada yatak die gösterdikleri şeyler rahatsız geldi bu eskiden kabartma yataklar oludu kabartırdık düzeltmek için ona benzio yatak konusunda baya bi karasızım anlayacağın hem yer problemim var hemde bebeğim için uygun ve rahat bişey arıyorum :)

canım bebe dünyasını biliyosundur şu fetiye caddesindeki bilim pasajının alt katında orda akşap ama çok küçük beşiklerden görmüştüm fiyatını soramadım fazlada yakından inceleyemedim ama hem uygun hemde neredeyse 1 yaşına kadar yatar içinde sadece altında bir adet ince uzun çekmecesi vardı sanırım dedimya uzaktan gördüm ama yatak odası için ideal boyda istersen bir bak ölçülerinide al hatta burda bzimle paylaş :)))

biliorum canım orayı çok fazla şey var fakat bana çok uygun gelmedi baya bişeyin fiyatını sorduk ama sanırım 350-450 arası sişee geliodu sanırım karyola tarzı beşikler 450 ye büyüyen beşiklerde var birçok yerde ve kalitesizde değil

canım bence sepet beşik düşünme çünkü kullanan bi kaç arkadaşım var. hiç memnun değiller. özellikle bebek hareket etmeye başladıktan sonra sıkıntıları oldu. gerçi sen 6 ay kadar kullanıcam diyosun ama yinede sepet beşik düşünme bence. ama park yatakların küçük ebatlıları var. eltimde küçük boyutlu olanlardan aldı çok memnun. hemde fiyatlarıda uygun. birde katlayınca baston gibi oluyo hiç yer kaplamıyolar. alt açma aparatı falanda oluyo ama yinede sen bilirsin tabi..

ben de doğumdan sonra ilk 3 ay evimde olmayacağım için(annem bakacak) sepet beşik almayı düşünüyorum.5,6 ay idare ediyormuş.bana çok mantıklı delıyor...ama kendı evınzde olacaksanız bence gerek yok...zaten çok da pahalı...nerdeyse normal beşik fiyatında

bebeşimin kendi odasına koryola beşik koyacağım ama ilk aylarda yanımda yatırabilmek için sepet aldım bende, fakat dediğiniz gibi içindeki yatak çok ince, yatak bile değil hatta, artık anneme elyaftan yatak yaptırıcam içine, eski usül. zaten biraz büyüdükten sonra odasında yatırırım.
sepet yatakları için daha iyi bi fikri olan yazsın lütfen

bende sepet beşik kullandım.içindeki yatak çok inceydi.annem yünden ince bi yatak daha yaptı üstüne koyduk.

canım sepet beşikte 6 ay bile zor yatırırsın çünkü bazı bebekler erkenden hareketleniyo ve dönmeye filan erken başlıyo
yani bebeğin çok hareketli bir bebek olursa 6 ay yatıramazsın içinde mazallah düşer filan ablamdada vardı ama o hem normal karyola beşik hemde sepet beşik almıştı kışın oturma odasında yatmak için bir kaç aylığına diye

sepet beşiğe para verip kısa süre sonra bidaha yatak almak zorunda kalabilrsin bence park yatak al istediğin kadar yatırırsın katlayıncada engel olmaz bende bu hafta sonu eşimele almaya gidicez inşallah

canım en güzeli park yatak ben aldım kenarda çanta gibi duruyo doğumuma 2 ay var.yer kaplamıyo tavsiye ederim...

Ben katlanabilen portatif kayolaları tavsiye ediyorum. Kardeşimin oğluna ondan aldılar. 2 yaşına kadar rahat kullanılabiliyor. Sallanabiliyor bir de. Bebek yerini çok yadırgadığı için her yere götürüyorlardı. Ben de hamileyim şu an. Ondan almayı düşünüyorum.

X