• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sentor saç bakım yağı

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
Kızlar sonuç aldığım bir şeyi sizlerle de paylaşmak istedim. Daha önce çok şey denedim ama işe yaramadığı için hiç burada belirtmedim.Ben yaklaşık 3 yıldır saç uzatmaya çalışıyorum turplu su, sinemaki kürü, bemiksli kürü denedim.Ama saçım hep milim milim uzadı uçlarıda incelip kırıldığından yine kopuyor boyu yine aynı kalıyordu.Öncelikle kabullenin ve saçlarınızın ölü uçlarını kestirin.Ben 3 sene boşa çabalarımdan sonra karar verdim ve gidip 3 parmak kadar kestirdim.Sonra da aktardan aldığım sentor bakım spreyini saç diplerime haftada 3 kez uygulmaya başladım 3 saat bekleyip yıkadım her seferinde.Ölü uç kalmadığı için saçlarım sağlıklı görünmeye başlamıştı zaten onunla avunurken 2 ay içinde uzamaya başladığını gördüm.Şuan kullanalı 2.5 ay oldu kestirmeden önceki haline yaklaştı. Çok mutluyum.Mümkün olduğunca fön düzleştirici de kullanmıyorum.Şuan çok memnunum.Aldığım aktar çok ama çok bilgili biri.Yıllardır tanırım. Kestirmeye de o ikna etti dediği gibi de oldu. Tavsiye ederim bu ürünü fiyatı 15 TL benim saçlarıma haftada 3 kereden 1 ay gidiyor.Aynı aktardan Sentor marka sarımsaklı şampuan ve saç kremi de kullanıyorum1 yıldır. 3 ürün birleşince ümit ettiğim şeye kavuştum

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer profildeki sensen cokta uzun değil sacın ama çok kısa kestirmişsen daha önce bilemem
:) profildeki benim tabi ama o en az 4 yıl önceki halim şuan sarışınım ben saçımıda omuzumun azcık altında kestirmiştim şimdi göğüs üstüme değiyor.Ben sizlere saçım 1 ayda 10 cm uzadı demedim ki 2 buçuk ayda hiç uzamayan saçım 3 parmak kadar uzadı dedim.Çünkü 3 parmak uzamayı bir yılda zor görürdüm ben 3 yıldır.Yani açık aramanıza gerek yok güzel arkadaşım.Resimde kısa zannettiğin saçlarım kısa da değildi katlı olduğu için öyle durmuş gögüs altında bi saçtı o.Zaten ozamandan beridir saç uzatmaya çalışıyorum ben ordaki boya ulaşsam bile yeter bana.Dilerseniz deneyin diye paylaştım.Amaç birbirine yardımcı olmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Paylaştığınız için çok teşekkürler. Not aldım ürünleri en yakın zamanda bir aktara uğrayacağım zaten sarımsaklı şampuan almak istiyodum kesin. İnşallah bu marka bulurum.

Back