Kronikleşmiş anal fissürün cerrahi müdahaleden başka çok da bir çaresi olduğunu sanmıyorum ben. Bir yetişkin olarak Kendisine 2 yıl kadar dayanabildim. Yeme düzenimin bozulduğu, yoğun stres altında olduğum bir dönemde sağlam bir kabızlık süreci geçirdim, o sürecin hediyesi oldu bana kendileri. Gitmediğim genel cerrah, Kullanmadığım tıbbi ilaç, krem-fitil, denemediğim alternatif tıp yöntemi kalmamıştı. Sıcak su oturmaları, incir kürleri, bilmem ne lapaları... Hepsi geçici çözüm oluyor, sürekli tekrarlıyordu. Baktım olmayacak, koca kadınım wc de ağlayacak vaziyete geliyorum çok afedersiniz, bu alanda uzmanlaşmış bir cerraha muayene olup bir hafta içinde de lazer yöntemi ile küçük bir operasyon geçirdim. 2 yıl dolmak üzere operasyon geçireli, çok şükür kurtuldum bu beladan. Ameliyat sonrası süreç de hastalık süresince çektiğim ağrının yanında devede kulaktı.
O sebeple bu alanda uzman cerraha görünmenizi ve lazer yöntemine şans vermenizi tavsiye ederim hanımlar. Konu her ne kadar çocuk rahatsızlığı olsa da.