Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk sentetik çıt çıt nasıl temzilenir???

cceylin

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2008
1.866
6
358
İstanbul
kızlar sentetik çıtçıt kullanıyorum,yani gerçek olmayan saçtan yapılmış ama gerçek saç gibi... ancak temziliginin nasıl yapıldıgını bilemiyorumm. içinizde bilen var mı??

evet bnde sentetik kullanıyorum bn normal yıkamayı düşünüyorum karıştırmadan ovalayıp şampuanla yıka öyle oluyor gerçkten sonra bırak kndii kendi kurusun.bir de bnmkiler çok dökülüyor.adimi bilmiyorum ama çeknce hemen geliyor.çok hassas en ufak bi çekmeye hemen eline geliyor herkesin böylemi.yada bi sorum olucak gerçk saç kullanan arkadaşlara.onlarda dökülüyormu o şekilde hemen??

benim ki sentetik cnaımm bendeki de çok dökülüyorr

evt sentetik olduğu için dökülüyor ek yerlrine baktım bn çok zayıff uhuyla veya bi r güçlü yappıştırıcıyla eklenti yerlerine sür bn öyle yaptım şimdi dökülmüyor hiç

bnde sentetik çıt çıt kullanıorum aldığım zaman bana sadece sac kremı ile yıkamamı söledıler ama bn dün hep şampuanladım hemde kremledımm sonrada tarayıp kaloriferin üzerine koydum sabah kalktığımda gayet normaldi çıtçıtlarım...bnmdekilerde dökülüyor ama çok fazla diil...

Saç kremiyle yıkanıyor. Ben de memnunum sentetiklerden.
Taramak için de köpeklerin tüylerinin tarandığı fırça kullanılıyormuş, ben denemedim.

kızlar peki kolay şekil verebilio musunuz bnmkıler düz maşa yapmak istıorumm daha doğrusu su dalgası...deneyen oldu mu??

sentetiğe şekil mi veriliyomuş yamirmirmirmir ya kızlar benimde aklım çok karışık gercek mi alsam sentetik mi bilmiyorum.sentetikler taranabilio mu.bozuluyo hani böyle yapağ yapağı olur ya öyle oluyo mufisfisfis

canım bende sentetik kullanıorum hiç kimse anlamıo . ama sentetiğe maşa uygularsan hepsi yanar . bence uygulanmıo . olduğu gibi kullnmk zorundasın .canım sentetikler döküldüğü için ben taramıorum elimi kremleyip öle ayırıorumm karışmış saçları birbirinden . . .

evt sentetik olduğu için dökülüyor ek yerlrine baktım bn çok zayıff uhuyla veya bi r güçlü yappıştırıcıyla eklenti yerlerine sür bn öyle yaptım şimdi dökülmüyor hiç
bi denemek lazım canım teşekkürler önerin içinnnkaydirigubbakcemile5

kızlar peki kolay şekil verebilio musunuz bnmkıler düz maşa yapmak istıorumm daha doğrusu su dalgası...deneyen oldu mu??

canım bence de sentetik olanlara maşa yapılmaz çünkü yanar

hmm canım memnunmusun şuan?? bende gerçk saç alcmda o kdr para vermeye kıyamıorum sentetik saçıı iyi kullanırsam yıpranmaz heralde değilmi?

ya ben okadar dikkat ettm kullandım ama hiC memnun
kalmadım igRenc bı sekiL aLdı sentetik saCLar hemen bozuLuyo ilk
aldıgında süPer ama sonRadan gidiYo heP
ben gerCek aLıcam
benCe gercek aL hem daha uzun süRe kullanısLı hem sitedigini
yapabiLiyosun.uCuz ara buluRsun zaten.bence deGer..

sentetik postişlerin fiyatları ne kadar kızlar ??? ben o gün pazarda gördüm bi tane 20tl dedi ama çok mu yapmacık durur dedim güvenip alamadım, peruk satan bi mağazada gerçek saç sordum 500dedi sentetiğe 200 dedi onlarda çok pahalı geldi siz nerden ne kadara aldınız ???

ankara yükselde bi bijuteri var istersen adresini yollarım ben ve arkadaşım oradan aldık saçı geçen yıl tanesi 30-40 arası değişiyor her renk var ve gerçek saç. istediğin işlemi yapabilirsin. ben her gün yüksek ısıda düzleştirdim kahve boyadım sonra üstüne röfle yaptırdım kendi saçım gibi kullandım ve aynen duruyo.tavsiye ederim.

sentetık aldıysanız co kkötu kızlar zamanla ticftik tiftif süpürge gibi oluyor maksımım 2.yıkamadan sonra...bana kalırsa bıraz daha para verip gercek sac alın.

..............

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bizzat kuaförümün yaptığını anlatıyorum size...
maşa denemeyin sentetiklerde maşa saçı yakıyo
bu nedenle kuaförüm metal bigudilere saçı sarıp fön ısısına tutmuştu
böylelikle şekil aldı ama çok kullanışlı olmuyo sentetikler..
en güzeli bence doğal saç istediğin her işlemi yapabiliyosun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…