Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bnde sentetik kullanıyorum bn normal yıkamayı düşünüyorum karıştırmadan ovalayıp şampuanla yıka öyle oluyor gerçkten sonra bırak kndii kendi kurusun.bir de bnmkiler çok dökülüyor.adimi bilmiyorum ama çeknce hemen geliyor.çok hassas en ufak bi çekmeye hemen eline geliyor herkesin böylemi.yada bi sorum olucak gerçk saç kullanan arkadaşlara.onlarda dökülüyormu o şekilde hemen??
bi denemek lazım canım teşekkürler önerin içinnnkaydirigubbakcemile5evt sentetik olduğu için dökülüyor ek yerlrine baktım bn çok zayıff uhuyla veya bi r güçlü yappıştırıcıyla eklenti yerlerine sür bn öyle yaptım şimdi dökülmüyor hiç
kızlar peki kolay şekil verebilio musunuz bnmkıler düz maşa yapmak istıorumm daha doğrusu su dalgası...deneyen oldu mu??
evt sentetik olduğu için dökülüyor ek yerlrine baktım bn çok zayıff uhuyla veya bi r güçlü yappıştırıcıyla eklenti yerlerine sür bn öyle yaptım şimdi dökülmüyor hiç