Yapabilirim dedim bu yürek nelere katlandı bunada katlanır dedim ama daha yokluğunun 3. günü olmuyor be adamım sensizlik zor oysaki ben seni sensizliğinde yokluğunda sevmiştim ne zahmetle büyütmüştüm bu sevdayı bir adam boyu bedeli avuçlarıma bıraktığın ayrılık olmamalıydı içimi bu denli yakmamalıydın ben parmaklarıma yakıştıramadığın o sigarayla dilime doladığım herkez derin uykularda yüreğim tonlarca ağır hayalin duvarda erir duvarlar kör, dilsiz, sağır AH YARİM hiç gülmezmisin gönül hatır bilmezmisin bana kahır etme artık ölümde var bilmezmisin.Söyle YARİM kimsin,nesin rüzgarlarla gelir sesin düşlerime nokta koydun beni öldürecekmisin?Yada Tanrıdan diledim bu kadar dilek bana kısmet değil dizinde yatmak dizinde yatıpta yüzüne bakmak dememeliydim.Neden dedirttin sanki hani vazgeçmemiştin geçmezdin de benden geçtinmi gerçekten adamım? Sahi yapabilirmisin bensiz?Hani seni bir ben anlardım,bir ben dinlerdim bir bana açılırdın sadece?Nasıl bensizlik yolunu tuttun.Bırak senle olmayı aldığın nefesi bilmek mutlu ederdi beni bilirsin varlığın değil yokluğun üzerdi beni yokluğunu bıraktın bana ...Tamam git ! ! ! Ben nasılsa gene burdayım gene seni severim gene beklerim inan bana... Ama gelmesende artık sakın unutma beni olurmu?Benim kadar sadık ol diyemem bekleyememde senden bunu ama kimsenin olma Adamım başka tenlerde kalma sakın tutamadığım ellerin, bakamadığım gözlerin,içime çekemediğim kokunu kimselerde bırakma nolur.Uğruna feda ettiklerimle ben seni hep beklerim sen bende kalmadın ama kimsede de kalma olurmu? Bir ömür hasretim,umutlarım,geleceğim,sevinçlerim,kederlerim,göz yaşlarım,tadamadığım ama bir tek sende anlamlı kıldığım seni yakıştırdığım evlilik ve annelik isteğimi hepsini feda ettim sana bir ah bile etmeden.Çünki yaşanacak ne varsa hayat adına hepsine senin adını verdim ben sende yaşadım ve sen bilmesende fark etmesende hepsini giderken ceplerine bıraktım...Yolun Açık Olsun ADAMIM.....