niye evleniyolar ki.evlenmeden de tüp bebek yapılmaz mı ?
babayı hem çok üzgün gösterdiler,hemde çok soğuk tuttular,bide oğlu o durumdayken saçma sapan şeyler istekler falan olmamışayrıca o kadar zenginler yaa mutlaka yurt dışında vardır nikahsız tüp bebek merkezleri gitsinler orda yaptırsınızlar tamamen çaresizmiş gibi göstermesinler çok aptalca olur..günümüzü işliyor dizi çünkü.eski zamanda yaşanmış bi olay olsaydı bu kadar seçenek olmazdı..
babayı hem çok üzgün gösterdiler,hemde çok soğuk tuttular,bide oğlu o durumdayken saçma sapan şeyler istekler falan olmamışayrıca o kadar zenginler yaa mutlaka yurt dışında vardır nikahsız tüp bebek merkezleri gitsinler orda yaptırsınızlar tamamen çaresizmiş gibi göstermesinler çok aptalca olur..günümüzü işliyor dizi çünkü.eski zamanda yaşanmış bi olay olsaydı bu kadar seçenek olmazdı..
katılıyorum cok cok mantıksızca nikaahsız tüp bebek yapan pek cok yabancı ükle var .olmadı kıbrısa gitsinler kafaları basmıyor herhalde
katılıyorum cok cok mantıksızca nikaahsız tüp bebek yapan pek cok yabancı ükle var .olmadı kıbrısa gitsinler kafaları basmıyor herhalde
diyorum ya salak yerine koyuyolar....bide kadınn bütün masraflar bana ait demiyormuu ....adam para ile oynarken
yada madem bu konu üzerinden sürükleyici yapmak istıyorlardı ozaman 20 25 sene öncesini konu alsalardı ama ozamanda ikide birde kim cep telefonu kullandırcak..her sahnede cep telefonu her sahnede..ne anlıyorlar bilmem.. yaprak dökümündede ayşe siyah önlükle okula giderdi hepsinde son mode cep telefonu nlamadım gitti...
bu gece halvet varmışben izlemedim ama
fragmanı gördüm ama dehşetti
ya arkadaşlar bu dizi hangi gün oynuyor tam olarak
ben en son Kıbrıs'a gidemeyecekleri için otele gidelim demişti feryal orda kaldım
ondan sonra bir daha oynadı mı bulamıyorum nette
bilen varsa söylesin nolur
gitti mi feryal otele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?