Sensiz Olmaz Show Tv

yani dizideki saçmalığa bak babaya bak yaaa...sana bir çocuk veririm ama çocuğumun velayetini vereceksin...ülen sanki kadın senin vereceğim çocuk için ölüyor ,sanki bulunmaz hint kumaşıda kadın bundan çifter çifter çocuk istiyor...

salakca resmen adam çocuğu için şantaj yapyor...merak ediyorum annesi ne cvp verecek

oda çocuğu için fedakar anneya kabul eder....allahım yaa bu senaristler bizi salakmı görüyor yaa

babayı hem çok üzgün gösterdiler,hemde çok soğuk tuttular,bide oğlu o durumdayken saçma sapan şeyler istekler falan olmamış ayrıca o kadar zenginler yaa mutlaka yurt dışında vardır nikahsız tüp bebek merkezleri gitsinler orda yaptırsınızlar tamamen çaresizmiş gibi göstermesinler çok aptalca olur..günümüzü işliyor dizi çünkü.eski zamanda yaşanmış bi olay olsaydı bu kadar seçenek olmazdı..

katılıyorum cok cok mantıksızca nikaahsız tüp bebek yapan pek cok yabancı ükle var .olmadı kıbrısa gitsinler kafaları basmıyor herhalde

Son düzenleme:

katılıyorum cok cok mantıksızca nikaahsız tüp bebek yapan pek cok yabancı ükle var .olmadı kıbrısa gitsinler kafaları basmıyor herhalde

diyorum ya salak yerine koyuyolar....bide kadınn bütün masraflar bana ait demiyormuu ....adam para ile oynarken

ben de çok severek izliyorum
birde gıcık san ki kadının ondan baş birinden çocuğu olmuyomuş gibi hareket ediyor, feryal kabul etmez inş ama çok zor bir durum bir anne için

diyorum ya salak yerine koyuyolar....bide kadınn bütün masraflar bana ait demiyormuu ....adam para ile oynarken

yada madem bu konu üzerinden sürükleyici yapmak istıyorlardı ozaman 20 25 sene öncesini konu alsalardı ama ozamanda ikide birde kim cep telefonu kullandırcak..her sahnede cep telefonu her sahnede..ne anlıyorlar bilmem.. yaprak dökümündede ayşe siyah önlükle okula giderdi hepsinde son mode cep telefonu nlamadım gitti...

konu olarak sankı cameron diaz'ın oynadıgı ''Kız Kardeşimin Hikayesi'' filminden esınlenılmıs gıbı .film de,lösemı hastası kızları kate'i kurtarmak için, tup bebek yontemıyle genetik olarak kate'e tam uyan bir baska bebek daha yapıyorlardı .
neyse özet olarak ben bu dızıyı sevemedım .

yeni bölüm çok acıklıya benziyor remen feryal ilk bölümde başladı ağlamaya artık son bölüme kadar ağlar

Dizinin fragmanını izledim tam bir fiyasko..p.tesi günü bişey yok diye izliyordum..ama saçmalıklar buradada bitmedi...

Birkere feryal tüpebek merkezine gitmiş ve orada şokkkkkkk olmuş ''nikahsız tüp bebek olmaz'' cümlesi ile..

Yaa kardeşim feryal sanırım mimar gibi bişey masa başında teknoloji ile iç içe biri çocuğu hasta olduğunda hastalığını onunla ilgili tedavi yöntemlerini...yapılacakları araştırmazmı???? Tüp bebek koşullarına bakmazmı...

Kadını şoka sokmuşlar ağlıyor helak oluyor...

Kiiii babası ilk öğrendiğinde gece evde nette hastalıkla ilgili bişeyler bakıyordu.......

Dediğim gibi salak yerine koyuyorlar.....arka sokaklara devam edeyim en azından salak yerine konulacak durum yok..

diziyi gözümüzün içine soktuklarına göre istedikleri başarı elde edememişler belli ki
haftanın 7 günü tekrarı var .geceleri tv seyretmeyi seven biri olarak kanal zaplarken diziye rast gelmekten böğğğ geldi.

Dizide gereksiz ajitasyon var sürekli bir çaresizlik hali
Hele şu tüp bebek konusu tam komedi
Aslında senaristlerde biliyordur ya işte
Zaten biraz ilerlesin hikaye tıkanacak , çünkü çocuk ve eski eş üzerinden başka ilerleyecekleri bir konu yok aynı mevzular temcit plavı gibi döndürecekler
Dizinin geleceği yok taş çatlasa 10 bölümlük bir dizi

koptummm yaa yorumunu okuyunca hakketen öleydi amaa birdee evde para olmazdı alirız beyy iş arardı filan
ama akşam yemekleri bi şölendi mübarekkk
ama güsel diziydii iz bırakanlardan oldu.......

sensiz olmazın oyuncularııı çok başarılı ama konu yok ortadaaa

Aslında dizinin tanıtım fragmanlarında hafta içi her akşam deselerdi tam olacakmış..ne bu millet anlamıyor diyip hergün yayınlıyorlar sanırım :)

sensiz olmaz gecesi :92:

Son düzenleme:
bu gece halvet varmış ben izlemedim ama

fragmanı gördüm ama dehşetti

ya arkadaşlar bu dizi hangi gün oynuyor tam olarak
ben en son Kıbrıs'a gidemeyecekleri için otele gidelim demişti feryal orda kaldım
ondan sonra bir daha oynadı mı bulamıyorum nette
bilen varsa söylesin nolur
gitti mi feryal otele

yarın 22.30 da gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…