Sensiz Olmaz Show Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
104
363
Hollanda
Show TV?de yeni yayın döneminde "Sensiz Olmaz" adlı yeni bir dizi ekrana gelecek.

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği dizinin başrolünde ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay var.

Yeşilçay'a başrolde eşlik edecek erkek oyuncu için şu günlerde alternatifler üzerinde duruluyor.

Dizinin senaryosunu ise Şebnem Aksoy ile Melis Civelek yazıyor.

Yeşilçay dizide eşinden boşanmış acılı bir anne rolünü canlandıracak. Dizide çocuğu kanser hastalığına yakalanan Yeşilçay eski eşiyle yeni bir hayat mücadelesine giriyor.

Gökçe ile Nurgül rakip olacak!
Gökçe Bahadır ile Nurgül Yeşilçay karşı karşıya...

Vicdan filminde başrol oynadığı Murat Han'la yeni sezonda ekrana gelecek.Sensiz Olmaz dizisinde yeniden bir araya gelecek olan Nurgül Yeşilçay, Gökçe Bahadır'la karşı karşıya gelecek.

Yeşilçay dizide, çocuğuna ilik bulmak için boşandığı eşiyle tekrar bir araya gelecek olan bir kadını oynuyor. Yaprak Dökümü'nün Leyla'sı Bahadır ise dizide Yeşilçay'la rakip olacak. Show TV'de ekrana gelecek olan dizide Yeşilçay'ın annesini de ?Yaprak Dökümü'nün Hayriye Hanım'ı Güven Hokna canlandıracak

Nurgül yeşilcayı hiç sevmesemde, izlenmeye değecek gibi görünüyor.

[video=youtube;TVBVFCkxgu4]http://www.youtube.com/watch?v=TVBVFCkxgu4&feature=player_embedded[/video]

nurgül yeşilçay gerçekten çok hoş bir kadın.

oynadığı rolün hakkını veriyor; ama ben onu daha kaliteli yapımlarda görmek istiyorum

oynadığı tüm sinema flmleri güzeldi

aşk ve ceza da çok sıkılmıştım kendisinden.bitmiş neyse ki...

vicdan filminden sonra murat han*la yeniden bir araya gelecek demek...

bi başlasın,deneyeyim. umarım sevdiğim bi dizinin saatiyle çakışmaz

Son düzenleme:
Show TV yeni yayın dönemine iddialı bir projeyle daha giriyor. Kadrosunda birçok yıldız ismi barındıran 'Sensiz Olmaz' izleyenleri ekran başına kilitleyecek. 'Sensiz Olmaz'da; Onur Saylak, Gökçe Bahadır, Güven Hokna, Ayten Uncuoğlu, Zeyno Üstünışık, Yeşim Gül Avşar, Faruk Güloğlu ve Kevork Türker gibi daha önce reyting rekorları kıran projelerde yer alan ünlü isimler bir araya geldi. Dizide Nurgül Yeşilçay, 'Feryal' karakteriyle eşinden boşanmış ve çocuğuyla yalnız kalan acılı bir anneyi; Murat Han ise 'Feryal'in evlilik hayatına bir türlü alışamayan kocası Hakan'ı canlandırıyor. Dizinin konusu özetle şöyle: Alp, kan değerlerini altüst eden ölümcül bir hastalığa yakalanmıştır. Boşanan ve iki düşman gibi olan Feryal ve Hakan, oğullarının hayatı için birlikte mücadele etmek zorundadır.

sabırsızlıkla bekliyorum...çünkü halamların evinde çekiliyor:) hemen belirteyim fragmandaki merdivenli ev değil:) henüz bende bilmiyorum dizinin neresinde kimin evi olacak,
sorma fırstaıda bulamadım..başlasada görsek..

Merak ediyorum bu diziyi başladı mı kızlar tvye bakamıyorum akşamları.
Nurgül Aşk ve ceza da çok yaşlı gösteriyordu ama burda güzel çıkmış.
Oyuncular çok iyi inş. kısa sürede bitmez

bu haftami basliycak bu diziler
baslasin artik yaa
bu diziyide cok merak ediyorum
nugül ve gökce var kadro süper insallah iyi bi dizi olur

nurgül yeşilçayın annesinin eviymiş halamların evi...

sabırsızlıkla bekliyorum bende pazartesiyi...evet kadro çok güzel inşallah tutar:)

kimse izlemedimi ilk bölümünü yani,konu bana sıradan geldi murat handan pek hoşlanmıyorum tutarmı bilemiyorum açıkçası

Benim hoşuma gitti, her ne kadar düşman olsalarda eski karı koca halâ birbirlerine aşık bence.

kardes yapin mi diycekler acaba
fena dizi degil izlenir

Diziyi izlemedim ama fragmanı görünce benimde bu aklıma geldi
Varsa öyle bir durum çocuğu onlar yapmayacak , tüp bebek olması lazım
Bunun için evlenmeleri lazım .herhalde adam başka bir kadınla evli ?

Dizi kötü başlamış gibi totalde 10. , AB de 5. olmuş .

bende izledim haliyle:) konusu değişik güzel fena değil,tutar mı tutmaz mı görücez ama inşallah tutarr...halamların evinide tanıyamadım bi türlü herşey değişmiş
tabi..ama evin şeklide farklı geldi,çekim açısından olsa gerek...

şu murat hanmı ne varya heççç sevmiyom adamı çok itici geliyor ......yani şu durumda en mantıklısı eski eşler boşanacak hiç riske girmeden evlenip tüp bebe yapacaklar....ama dizi bu yaa ellibin entrika döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…