• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Senin yüzünden ayrıldık diyerek gitti..

zeze1995

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
182
16
118
Kocaeli
Evet yaşım daha küçük daha kim bilir neler yaşayacağım ama bu sorunumu aşmam gerek.Biraz uzun yazacağım sanırım.2010 Temmuz ayında tanıştık başta çok güzeldi her şey.Size çocukça gelebilir ama ne o kız arkadaşlarıyla konuşuyordu ne ben erkek arkadaşlarımla.Her istediğimi yaptı ben yordum kabul ediyorum.Ama sonra kız arkadaşlarıyla konuşmaya başladı kavgalar ilgisizlik dedim ki ya kız arkadaşların ya ben onları seçti .Senden sıkıldım,soğudum,bıktım dedi.Yalvardım ya bildiğiniz yalvardım ben ona ama istemedi .O kadar berbattı ki o kadar iğrençti ki .Sonrada dedi unutup bir daha seveceğim seni tamam dedim yine kandım 3 hafta sonra mesaj attı bir daha asla diye meğer birinden hoşlanmış ve çıkmaya başlamışlar.3 ay ben onu kaç saat unuttuğumu hesapladım ,hiç aklımdan çıkmadı ,2 kez intihar ettim, ailemi ve okulumu mahvettim.Döndü ama sonra 2 ay çıkmış o kızla aşık olduğunu zannetmiş.Başlarda aklına hiç gelmiyormuşum sonradan gelmeye başlamışım .Kızla ilişkileri çok sıkıcılaşmış,benimle olduğu gibi olmak istemiş kız olamamış.Geldi kabul ettim o kadar değer verdi ki başta dedim ona sen bir kez gittin benim kız arkadaşların güven sorunum var unutma dikkat edelim ne olursun.Sarıldım ağladım böyle söyleyip o da bana sarılıp ağladı.Ben okul da çok konuşmuyorum falan demeye başladı.Ama en ufak sorunda düşüneceğim diyip ayrılık kararı aldı ağladım zırladım durdurdum.Geçen ilişkimizde sıkılmıştı diye hep farklı yerlere gittik çok eğlendik güldük buna da dikkat ettim.Senden başkasıyla böyle olamıyorum dedi.Çok yakın arkadaşım var erkek bana hitaplı cümleler kullandı bende kibarca uyardım ama eski sevgilim bunu görünce bana sana güvenmiyorum demeye başladı ki ben erkeklerle çok samimi olan bir kız değilim ve arkadaşımı da uyarmıştım .O kadar abarttı ki uzattı da uzattı.Ayrılmak çok istedim o an sonuçta günahımı alıyordu ama yapamadım.Dedim ki madem o bana güvenmiyor daha da dikkat etmeliyim.Zaten dediğim gibi çok samimi değilimdir 2 kişiyle falan öyle aram çok iyiydi sadece.Face book dan kız arkadaşları duvarına yazdı ,mesajlar falan güven sorunum var diye çok dikkat etti onlar yazdı konuyu kapattı .Ama sonra ne mi oldu ? Kız erkek ortamlarına girildi ve geç mesajlar,ilgisiz tavırlar,arkadaşlarıyla konular uzatılmaya başladı.Size soruyorum sizde bayansınız erkek size dışarıda o ortamı vermese siz nasıl rahat yazacaksınız öyle ? Sonra neymiş ben erkek arkadaşlarımla mesjlaşamam,2 kişiden fazla kişiden fazla kişyle konuşamam neden ? ilişikimize zarar veriyormuş.Onun için bundan da vazgeçtim tamamen konuşmayacağım dedim.Ondan bunu istemedim çünkü çok saçma arkadaşına ne diyecek sevgilim kızıyor çok çocukça .Fakat o aştı konuları uzatmayı istedi kızdığım zamanda sanki aşkımı ilan ettim dedi.En azından değişmeyebilirdi.Ben kızmışım böyle konuları çok abartmamam gerkmiş ama o abartırmış çünkü erkekleri tanımıyormuşum.O bana hesap vermek zorunda değilmiş ama ben ona vermek zorundaymışım.Ben ona onca fedakarlık yaptım o da bunu yapabilirdi.İlgisizleştiğini söyledim kabul etmedi .Ben kadınım o mu daha iyi hissedecek ben mi ?Bu konuda soğudum ayrılmak istedim oda soğudu neden ayrılmak istediğim için .Haklı oldum sonuna kadar gittim baktım ki sonu ayrılık sustum ama bu onu hep farklı algıladı.Bir sorun oldu hep benden ilk adımı bekledi neden böyle yapıyorsun dedim geçen sene ben yapmıştım bir işe yarmadı dedi.27 aralık dedi ayrılalım sürekli sorun çıkartıyorsun bıktım yapamayacağım tam 40 dk telefonda dil döktüm .Gece dedi pişmanım neden dedim düşünmüş "BENİ BU TİPLE KİM BU KADAR ÇOK SEVER DEMİŞ,BEN BU KIZA AŞIĞIM DEMİŞ". O kadar çok isterdim ki beni çok sevmesini beni ağlatmamasını dedim vazgeçtim artık arkadaşların konusunda birşey istemekten ,ağlatmamandan vazgeçtim çünkü olamayacaksın.Düşündü ve gene ayrılık .5 gün sonra hemde neden dedim 1.Zaten bir gün ayrılacakmışız 2.Kesin çözülemeyecek sorunlarımız varmış 3.eskisi gibi olamazmış.Soğudun mu dedim bilmiyorum dedi ,Sıkıldın mı dedim bilmiyorum dedi,Aşıkmısın dedim bilmiyorum dedi üzülüyormusun dedim bilmiyorum dedi ,kafam çok karışık dedi ve senin yüzünden ayrıldık diyerek GİTTİ ..Benden büyük ablalarım eminim ki başınızdan buna benzer olaylar geçmiştir ve bu çocuğu anlamışınızdır .Bunu çözebilen var mı ? Bu çocuk şuan ne hissediyordun ? Pişman olacak mı ?

canım sen bu çocuktan ne bekliyorsun ki?
sevgi olsaydı aranıza başka kızları sokmazdı zaten
bir de sen sürekli yalvarmışsın ayrılmamak için sen böyle yaptıkça iyice güvenmiş kendine
ne dediği bile belli değil baksana bir öyle bir böyle:19:
sevgi aşk tek taraflı ne kadar devam edecek sence
boşuna kendini yıpratma
ayrıca intahar da ne oluyor ailene yazık kendine yazık!
bi de üstelik daha seni sevdiğinden emin olmayan biri için yapıyorsun bunları
uzak dur bu çocuktan bırak pişman mı olacak mutlu mu olacak ne yaparsa yapsın!

kızım sen manyak mısın ? ne koşuyosun çocuğun peşinden bırak ya.. okurken bile sinirlendirdin beni.. töbe töbee

Aaaah ahhh böyleleri insanın ömründen çalar ömründen. Bırak ne uğraşıyorsun hala

canım bırak gitsin ilerde iyiki gitmiş dersin yanlız suna aldanma adam giderken tüm yükü sana yüklemeye çalışmışki olayın vicdani boyutunu sen yüklenesin kendini asla pişman hissetme...

ah be güzelim uğraştığın şeylere bak....
değermi bi şımarık çocuk için kendine zarar vermene, aileni üzmene, gururunu kaybetmene,derslerini bozmaya...
çok yanarsın bugünlerine ama iş işte geçer....
sen derslerine bak bunlar için acele etme....
ve lütfen ne şimdi ne de bundan sonra kimseye yalvarma

canım bak bu yollardan herkes geçmiştir
şimdi evlenen yuva kuran yada ciddi ilişki sürdüren tüm ablaların böyle sevmiş,daha doğrusu sevdiğini sanmış daha sonra ayrılıp böyle acılar çekmiştir
ama intihar etmek neye çözüm?
sen öldükten sonra o öocuğun hayata küsüp kimseyle konuşmayacağını mı sanıyorsun?
hayat birşekilde devam ediyor,bir şekilde..
o da tutunacak hayata,ki senin bunca haline rağmen seni bırakıp gidiyorsa o zaman yas tutması beklenir mi?

canım..
beni sakın yanlış anlama,hepimiz aşığız,hepimiz seviyoruz birilerini
ama kimse senden önemli değil ki..
hiç kimse senden,canından,gözyaşındana kıymetli değil inan bana..
lisedesin tahmin ediyorum ki;daha üniversitesi,iş hayatı var
ne güzel günler,ne güzel insanlar çıkacak karşına kimbilir
bırak gitsin yoluna
bırak başka kızlarda bulsun istediğini
bırak pişman olsun
bırak o ağlasın yarın anladığında
affetme!
seviyor mu diye düşünme artık
sen elinden geleni yapmışsın,gurur tanımaz aşk dediysek de sen fazlasını yapmışsın,fazlasını..
dua et;
bak güneş bile her akşam batıp her sabah yeniden doğuyor güzelim

ah be tatlim
bilsem ki bu yazilanlara uyucaksin
bilsem ki sen bu yazilanlari okuyunca yapicaksin
inan hic durmam sabaha kadar yazarim
ama biliyorum kendi yasadiklarimdan biliyorum inan kimsenin yazdigi kimsenin soyledi seni tatmin etmicek
kimse beni anlamiyo
kimse icimdeki aciyi bilmiyo diiceksin
inan hepimiz gecdik o yollari ve soylenenlere uymamanin da cezasini cekiyoruz

ama keske bu yazdiklarimiza azicik da olsa uysan
bu cocuk seni sevmiyo
geri doner mi diye sormusun
doner.ama sadece senden faydalandigi icin doner
pisman olur mu?diye sormusun
olur.ama sen onu birakirsan gururunu goz yaslarini ondan ustun tutarsan pisman olur
yoksa inan ki olmaz.
bu iliskinin sonu yok.birak inceldigi yerden kopsun.derslerine don okulunu bitir aileni dusun.gelecegini dusun.arkadaslarini unv kazaninca sen nasil boynunu bukup bakicaksin onu dusun.inan bu yillara geri donmegi o hatalarini duzeltmeyi cok isticeksin
inan gecen yillarina cok yanacaksin

insallah bu yazilanlara az da olsa uyarsin.inan pisman olmicaksin

canım çocuk seni yine sever, yine bırakır vs. döner, ağlar, zırlar. yaş itibariyle buna çok yatkın.

senin yaşın küçük demeyeceğim ama olgun olmayan o.

yani biraz büyümen lazım. ama onun da büyümesi lazım.

intihar edecek kadar, kendini yıpratacak kadar büyütme bu ilişkiyi.

ilerde öyle bir rayına oturur ki hayatın, ilişkilerin... inan çocukça gelecek bunlar...

Back