- 26 Temmuz 2012
- 383
- 31
- 123
- Konu Sahibi seni_seviyorum
79 la cok kiloluydum ya kendimce basima gelecekleri bilmeden kisaca yasadigim acilari ozet gecicem belki ugrayan olur basligima o sebepten bebek tedavisine basladik foliknasit kan vitamin takviyesi derken ben 87 kilo olmustum bile tedavi tum hiziyla devam ediyor bebegim gelmiyor derken mucizemm geldi hamileydim kilolu oldugumdan doktorum on kilo alicaksin fazladi yok dedi 97le bitiricez het sey guzeldi ilk dort ay fazla kilo almadim mutluydum haftalar ilerliyor minik bebegim buyumeye devam ediyodu icimde sonra bebegimin hasta oldugunu ozafagus atrezili oldugunu ogrendik yikildi dogar dogmaz yapay yemek borusu yapilacakti bebegime sorunlar cogalmaya basladi brbegimin rahatsizligi sebebiyle suyin git gide cogaliyor nefes alamiyordim bebegimin hastaligini kabullenmeye calisirken tek amacim onu iyi beslemeye calismakti guclu olmaliydi yoksa nasil atlatirdi o 6-7 saatlik ameliyati kiloyu hic dusunmedim bile son muaynemde arkadaslar 103 kiloyu gorduk ama bunun hepsi kilo degildi karnimda bes kilo su vardi iki kilo bebek oglum ve ben direniyoduk resmen hayatta kalmak icin hergunum hastanelerde taaaki dogumuma 27 gun kala minik oglumu karnimda kalbi durdugunu ogrenebe kadar yikildik resmen ertesi gun 8temmuzda sezeryan oldum ozet geciyorum arkadaslar yasanan acilar tarifsiz bakmayin bi cirpida iki uc satirda anlatildigina neyse eve geldigimde 97 ye inmistim simdi suan 84.7 kiloyum ilk basta cok hizli verdim hizla ama suan durdu kilo vermem bu aksamdan itibaren de saat 17:00dan sonra bisi yemek istemiyorum bakalim 2015 subat ayinda tekrar bebek tedavisine baslicaz doktorum verebildigin kadar vericeksin diyor sizce iyi gidiyormuyum 103 kiloyu gormus biri olarak suan 84.700 gr iki ayda basliga yazmayi dusunuyorum her seyi bakalim ins. Hedefime ulastigimida yazarim benim gibi kilo sorunlari olanlar basligim acik gelin dertleselim tecrubelerimizi paylasalim olur mu