- 26 Temmuz 2012
- 383
- 31
- 123
- Konu Sahibi seni_seviyorum
-
bende hipotirioidi hastasıyım :/ 70 kiloyumne yaparsam yapayım kilo veremiyorum :'( diyetisyenli diyetisyensiz yoruldum artık kilo alıp vermekten 20 yaşındayım.. Yanlarım çatlamış hep
bende çok azimsiz ve hırssız biriyimkendie kızıyordum az önce bir türlü tama karar verip başaramıyorum çok unutkanım ondan mıdır nedir hırs yaptığımı unutuyorum ama şuan seninle birlikte kesin karar verdim yarından sonra sağlıklı beslenmeye başlıycam başarabiliriz
bende varım :) tabi kabul ederseniz :)
Resimde gördüğüm kadarıyla öyle çok göze batan bir kilonuz yok. Tabi sağlık açısından ve kendimizi daha iyi hissetmek adına kilo vermemiz gerekir. Motivasyonunuz düştüğü anda mağazalara gidin ve orada kıyafet deneyin benim en etkili yöntemlerimden biridir o kabinde o kıyafete girmeye çalışırken aynada yansıyan kendinize bakarken ki acı hal. İşte o zaman güzel motive oluyorum ben bunlara gireceğim diyorum :) Tavsiyem mango mağazası güzel kıyafetler ama dar kesim
bende doğumumda ve emzirme döneminde çok kilo aldım 81,6 ile diyete başladım karatay yapıyorum suan 73,2 yim bende 60 olunca başarı öykümü yazacam inş. :)
bu sabah yürüyüş yaptımm :):) 5000 adım hızlı tempoda yürüdüm :)
kahvaltı da marulumu da yedimm :)
1 litrelik su şişesi aldım birde, bu gün okulum başlıyor.. Öğrncilik hayatımın son dönemi inşallah :)[/QUOTE
ben bugün kendimi cezalandırdım biraz aç kaldım nefsimi terbiyeliyorum :) akşam üzeri biraz oryantal airobik yaptım direk spora başlayamadım böle daha kolay olucak sanırım benim için
maşallah sana canım ben su içemiyorum mesala sen suyla destekle mutlaka diyetini öğrencilik hayatında başarılar ve güzellikler seninle olsun yalnız değilsin unutma
bu sabah yürüyüş yaptımm :):) 5000 adım hızlı tempoda yürüdüm :)
kahvaltı da marulumu da yedimm :)
1 litrelik su şişesi aldım birde, bu gün okulum başlıyor.. Öğrncilik hayatımın son dönemi inşallah :)[/QUOTE
ben bugün kendimi cezalandırdım biraz aç kaldım nefsimi terbiyeliyorum :) akşam üzeri biraz oryantal airobik yaptım direk spora başlayamadım böle daha kolay olucak sanırım benim için
maşallah sana canım ben su içemiyorum mesala sen suyla destekle mutlaka diyetini öğrencilik hayatında başarılar ve güzellikler seninle olsun yalnız değilsin unutma
hazır su iç :) normal su dan daha iyi tadı :)elinde 1 litrelik su şişesiyle dolaş :)) yada her öğünden önce 2 bardak su iç karnını suyla doyur..
aç kalma :) 1,5 ayda 7 kilo veren bi tirioid hastası olarak söylüyorum bunu arada bir meyve kayısı filan mutlaka ye.
bugün kayış koptu artık kafamda dur demek lazım ne olursa olsun tamam hipotiroit hastası olablirim başka rahatsızlıklarımda olabilir ama bu arkasına sığınılacak bir durum değil
şu an itibariyle 79 kiloyum eşimin beni motive etmek için sölediği sözler aklıma geldikçe daha da hırslanıyorum
ben bunu başarabilirim azimsiz aciz güçsüz biri değilim ki ben
eğer başaramazsam kendime olan güvenim işte o zaman kaybolucak
İnşallah sonunua kadar bu azminiz kaybolmaz Allah sabırla yolunuza devam etmek fırsatı versin size.
hazır su iç :) normal su dan daha iyi tadı :)elinde 1 litrelik su şişesiyle dolaş :)) yada her öğünden önce 2 bardak su iç karnını suyla doyur..
aç kalma :) 1,5 ayda 7 kilo veren bi tirioid hastası olarak söylüyorum bunu arada bir meyve kayısı filan mutlaka ye.
ufff su olayı beni geriyor içemiyorum çünkisenin nasıl gidyor bakalım hiç tartıldın mı
bugün kayış koptu artık kafamda dur demek lazım ne olursa olsun tamam hipotiroit hastası olablirim başka rahatsızlıklarımda olabilir ama bu arkasına sığınılacak bir durum değil
şu an itibariyle 79 kiloyum eşimin beni motive etmek için sölediği sözler aklıma geldikçe daha da hırslanıyorum
ben bunu başarabilirim azimsiz aciz güçsüz biri değilim ki ben
eğer başaramazsam kendime olan güvenim işte o zaman kaybolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?