• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni Sevmek Nedir Sevgilim Bilirmisin...

SheKeRs_Sey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
111
0
46
Kayseri
Seni Sevmek Nedir Sevgilim Bilirmisin
GeceKahvesi.org - Seni Sevmek Nedir Sevgilim Bilirmisin... "İşte işte, sevdiğim geliyor karşıdan! Dur yüreğim dur; çarpma sakın! Sesini duyar da yanına gelir; sonra hakaretler yersin ve kırılırsın! Yapma gönlüm yapma; o seni gördükçe ve sen onu gördükçe yanarsın" dedi gönlüm

Her erkekte seni görmek, her gördüğünde seni bilmek, her bildiğimde seni sevmek ve her sevdiğimde yenilmek Ne demek söyle sevgilim, ne demek? Kan demek, acı demek, hicrân demek, gözyaşı demek ve şiir demek Seni sevmenin bedelini ödüyorum her gün, ve gözünü gönlünü "nur"a açmış her erkekte seni görüyorum her gün

Seni sevmek ne demektir, bilir misin sevgilim? Ölmek demektir hayatı düşünmeksizin; ölmek istememek demektir seninle olmamayı hissetmek istemeksizin Aşkın ne olduğunu bilmeden, kendini onun kucağında bulmak demektir Ve birçok anlam, birçok kargaşa İşte sana sevdâlı olmanın en kötü anlamı : Kargaşa

Seni sevmek ne demektir, bilir misin sevgilim? Bilemezsin; çünkü sen hiç sevmedin bir tanem, bilirim Fakat senin bilmediğin bir şeyi inkâr etmek değildir seni sevmek; aksine sen sevmedikçe bağrına bastırmaktır sevdâ gülünün dikenlerini sînene Ve kanatmaktır gönlü her gün, ara vermeksizin, ve sessizce

Seni sevmek ne demektir, bilir misin sevgilim? Yazmak demektir ne anlama geldiğini bilmeden Yazı için hayatını vermek demektir, hayatı gözetmeksizin Kopuk cümleler kurmaktır kurak ve aç sabahlarda her gün

Seni sevmek ne demektir, bilir misin sevgilim? Sözlüklerde yok böyle bir anlam; bu anlam bende gizli Bilmek istersen, al senin olsun kalbimin anahtarı, kalbimin tâ kendisi

Seni sevmek, seni her gün başka bir simaya benzetmek, "İşte işte, geliyor; budur benim sevgilim olan Ah kalbim ah, dur yerinde" demektir sessizce haykırarak

Back