Seni Seviyorum.... nk....

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873
Bu kelimenin Sonuna neler gelir bir bilseniz ben bi zaman getirmiştim hiç üşenmeden şimdi sizle de paylaşmak küçük çaplı oyun ile aşkınızı haykırmak istedimm

Seni Seviyorum Çünkü İhanet yok bizim aşkımızda yalanlarla örülmüş sahte duygular yok kendimizi kandırmadan en çıplak hali ile yaşıyoruz bu aşkı zaten aşk dediğinde böyle yaşanmalı

Seni Seviyorum Çünkü. Her sabah güne seninle uyanmanın mutluluğunu veriyorsun bana yine bi sabah senin olduğum için Şükrediyorum

Seni Seviyorum çnkü Kimse de olmayan bir tılsım var sende.öyle bir büyülüyorsunki bi daha ayrılamıyorum

Seni seviyorum, çünkü nefesin ılık bir meltem gibi okşuyor bedenimi. Sert, kuzey rüzgarları gibi yıkıcı değilsin hiçbir zaman. Senin bu yumuşaklığın, benim sivri yönlerimi de törpülüyor.

Seni seviyorum, çünkü seninle geleceğe dair planlar yapabiliyorum. Bugünü yaşarken , yarını da unutmadan hedefler koyabiliyorum önüme. Ulaşmak istediğim her yerde , her hedefte de seni görüyorum. Çünkü benimle birlikte yürüyorsun.

Mehmet Coşkundeniz-Seni Seviyorum Çünkü

Seni seviyorum, çünkü seninle geleceğe dair planlar yapabiliyorum. Bugünü yaşarken , yarını da unutmadan hedefler koyabiliyorum önüme. Ulaşmak istediğim her yerde , her hedefte de seni görüyorum. Çünkü benimle birlikte yürüyorsun.

Seni Seviyorum Çünkü
Saçların ellerimin arasında kayıp giderken
dünyadaki cenneti bulmuş gibi hissediyorum kendimi
Her gülümseyişin içime yeniden yaşama sevinci dolduruyor.
Her gülümseyişin karamsarlığı yıkıyor,mutsuzluğu parçalıyor
Seni seviyorum çünkü,seni sevmeyi,sana dokunmayı,
seni dinlemeyi,sana bakmayı, seni koklamayı.
seninle paylaşmayı seviyorum.
Seni sen olduğun için seviyorum

Seni Seviyorum Çünkü
Soğuk günlerde içimi ısıtan ceketimsin
Sıcak günlerde ise ferahlık veren kuzey rüzgarı
ıliklerime işleyerek esiyorsun
Her şeyde sen varsın.Nasıl olmayacaksın ki
sanki sen doğduğumdan beri içimdeydin
Yüreğimin en derin köşesinde idin
Sanki ortaya çıkmak için beni bekliyordun
Ve ben orada olduğunu fark edince
hak ettiğin yere çıkardım seni

Seni seviyorum çünkü;
tüm kilometrelere rağmen yanımda olduğunu, dokunuşlarınla değil ses tonunla bile belirtmen hoşuma gidiyor..

bu bizi cok güzel söylüyor

seni seviyorum çünkü ile başlayan sözler gerçek aşk ve gerçek sevgi gösteren cümleler değildir bana göre.menfaat vardır içeğinde kendin için seversin sadece.ve bitmeye yok olmaya mahkum olurlar.halbuki seni seviyorum ....rağmen le başlayan cümlelerdir gerçek aşkı gösteren.
Seni seviyorum tüm olumsz davranışlarına rağmen...

Bizi Sonuç ilgilendiriyor arkdaşım sonuçta seviyorsun tartışma topiciği de değildir.

Aşkımızı söylemeliyz
...... yerini belirlemiştim

Seni seviyorm çünkü..... (DOĞRU)
Seni Seviyorum .... rağmen (YALNIŞ)

:içelim::lepi:

bizim sevdamızda menfaat yoktur

Seni Seviyorum, Çünkü;
Bu siyah beyaz dünyada tek renk sensin,
Bir ressamın fırçasından çıkmış gibi ...
Ama alalade bir renk değil,
Gökkuşağının her tonunu gölgede bırakan bir renk ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…