• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni seviyorum, nk...

seni seviyorum çünkü senin yanında o kadar huzurlu oluyorum ki

seni seviyorum çünkü;
seninle ilk defa tattım aşkı sevdayı
senden öğrendim severek yaşamayı
sen açtın gözlerimi
herşeyi sende gördüm
sevmeyi,hasreti,çileyi sende gördümopuyorumnanaktan

seni seviyorum çünkü benim dünüm bugünüm yarınımsın.......................

Seni seviyorum, çünkü korkmadan açıyorum yüreğimin kapılarını sana. Biliyorum ki hoyrat davranmayacaksın, biliyorum ki kanatmayacaksın yüreğimi...

Seni seviyorum, çünkü beklentisiz sevmenin ne olduğunu biliyorsun."Önce sen beni sev, ben seni daha sonra severim" demiyorsun. Açıyorsun yüreğini cesurca. Cesaretinle beni kendine hayran bırakıyorsun…

Seni seviyorum, çünkü seninle sonsuza dek birlikte yaşayacakmışım gibi hissediyorum. Senin de beni sevmekten asla vazgeçmeyeceğini biliyorum. Her zaman, ama her zaman "iyi ki hayatımdasın" diyebiliyorum…

Tercüman oldu tşk ler a.s.

seviyorum seniii yarrrrrr
gözlerim sana ağlarrrr
hersye rağmen sevgilim seni bekleyen nbirisi var
seni sewiyorum çünkü........

Seni seviyorum, çünkü seninle sonsuza dek birlikte yaşayacakmışım gibi hissediyorum. Senin de beni sevmekten asla vazgeçmeyeceğini biliyorum. Her zaman, ama her zaman "iyi ki hayatımdasın" diyebiliyorum…

Seni seviyorum, çünkü en güzel zamanlarımın sahibisin sen. Seninle geçirdiğim kısacık anlar bile unutulmaz oluyor. Bitmesin istiyorum. Ya yoksan? İşte o zaman akmaz oluyor dakikalar, bir işkenceye dönüşüyor zamana katlanmak…
:gitme:özledim...

:asigim:seni seviyorum cünkü verdigim en dogru kararimsin:asigim:
:asigim:seni seviyorum cünkü attigim en saglam adimimsin:asigim:
:asigim:seni seviyorum cünkü ilkim ve sonumsun:asigim:
:asigim:seni seviyorum cünkü hayat arkadasim
sevgilim
sirdasim
diger yarimsin:asigim:
:asigim:seni seviyorum cünkü sayende aldigim en güzel hediyem tuanam:asigim:
[/COLOR]​

Back