SENİ SEVİYORUM diyeßilmek...

CLeOpaTRa

Mina ile Yasir'in Annesi
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
6.908
34
358
35
Ne olmalı ki seni seviyorum diyebilesiniz ve söyledikten sonra hissettikleriniz?

Onu sevmeliyim ki "seni seviyorum" demeliyim...
Onun bana seni seviyorum demesiyle benimde ona seni seviyorum dememle içim huzur dolar kendimi güvende hissederim...
Ve sık sık seni seviyorum deriz...
Bilmek yetmez... Hissetirmek ve söylemek lazım....

çokkkkk düşündüm bişey olması gerekmiyor seni seviyorum demek için seviyorum işte o bu bu diye değil ........sevmenin karşılığı yokki
karşılıklı oldumu tadından vazgeçilmeyecek olur
işte tadı hep damağımızda bir sevgi ile 7 senedir bakıyoruz birbirimize
elle tutuşup uyuyoruz ne çirkinleşmem nede asabileşmem nede başka bişey değiştirmedi sevgimi
değişmedi oda hep sevdi sevgisini iliğime kadar hissettiriyor......
şimdi o sevginin meyvelerini bekliyoruz sanırım savgi yumağımız dahada büyüyor
işte ben hergünü eşimle uyanıp ona seni seviyorum diyeceğim için şükrediyorum
sizde hergün söyleyin hergün son gün olabilir çünki...........

SENİ SEVİYORUM KOCİŞİM

Son düzenleme:
Ne olmalı ki seni seviyorum diyebilesiniz ve söyledikten sonra hissettikleriniz?

hiçbir şey olmamalı. yüzüne bakarken bile farkında olmadan "seni seviyorum" kelimeleri dökülüveriyor dudaklarımdan. benim için eşim dünyanın en güzel en tatlı varlığı. Sanki benim için yaratılmış. öylesine çok seviyorum işte....a.s.

bişi olmasına gerek yok zeten gözlerine baktığımda dememe sebep oluyo
eğer ki insan gerçekten seviyosa seni "seni seviyorum" diye sürekli söyler
bence içtenlile söylenen "seni seviyorum" aşkı sevgiyi dahada yüceltir büyütür:asigim:
o bana söylediğinde içimde kelebekler uçuşuyo içimi tatlı bi huzur sevinç sarıyo kalbim cok hızlı çarpıyo
ben ona söylediğimde mutluluğu gözlerine yansıyo bunu hissediyorum
inşalh ömrüm boyunca böyle hissederim:nazar:
allah sevenlerin sevgisini söndürmesin hep sürsün inşlh:1hug:

gözlerine baktığım an içimi eritebiliyorsa,
mutluluk veriyorsa,
''onsuz asla olamam'' diyorsam seni seviyorum derim...

ben seni seviyorum demeye utaniyordum ama o her defasinda seni seviyorumu ictenlikle soyluyordu.....ama birgun buna isyan etti seni seviyorum demedigim icin cok kirilmisti.. o gunden sonra ona seni seviyorum demeye basladim ve askimiz baska bir boyut kazandi keske onceleri de deseydim seni seviyorum asla korkmayin SENI SEVIYORUM deyin gec olmadan....

sesini duymam gözlerine bakmam nefesini hissetmem zaten yeterli bide zaten çok seviyorum hep söylüyorum:asigim:

bir nedene gerek yok bence de bizi eşimle sürekli söyleriz birbirimize.yatarken ,kalkarken,telefonda,yemek yerken yemek yaparken,uyurken,gezerken,uyanıkken,otururken,film izlerken,kısaca hep söyleriz.
seni seviyorum bir tanem:)

İÇİM KIPIR KIPIR OLMALI Kİ DİYEBİLİM MUTLU OLDUĞUMDA ÇOK SICAK ÇIKIYOR BU CÜMLE DUDAKLARIMDAN.
YADA SENİ SEVİYORUM DEMELİKİ BENDE KARŞILIK VERMELİYİMkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5:sengözlerimebaksanab​

bir nedene gerek yok bence de bizi eşimle sürekli söyleriz birbirimize.yatarken ,kalkarken,telefonda,yemek yerken yemek yaparken,uyurken,gezerken,uyanıkken,otururken,film izlerken,kısaca hep söyleriz.
seni seviyorum bir tanem:)

aynennkaydirigubbakcemile5:içelim:

SENİ SEVİYORUM DEMEKDE DEĞİL KERAMET.İÇERİĞİ TAMAMLAYABİLMEKDE.
BURAKCIM SANA ÖYLE BAGLIYIM Kİ BİGÜN SENİ SEVMİYORUM DESEN DE BEN YİNE DE HEP SENİ SEVERİM..BEN SENİ BENİ SEVDİĞİN İÇİN DEĞİL.SEVİLMEYİ HAKETTİĞİN İÇİN HEP SEVİCEM.

bunu ona sölemicem tabi kızlar.şımarmasın:D:D

ona bunu söylemem için bi sebep gerekmiyo ya da ne bilim bişi yapması geremiyor. zaten deli gibi aşığım ona, hissettiğim heran söyleyebilirim

dogruluguna inanmadıgım hiçbir şeyi söylemem,inanarak ve gercekten hissederek söylerim....bu konuyla ilgili can dündarın cok güzel bi yazısı vardı,aklından gecirme söyle der üstat belki söyleyemeden kötü şeyler yaşanır en iyisi aklındayken söyle....

bu aralar dilimden düşürmüyorum.. ölecemmi nedir.. anneme abime ablama arkadaslarıma.. nerdeyse dolmus söförüne seni seviyorum dicem sempatiksalakcinni

Gunluk hayatimda sevdigimi cok kolay soylerim ama bugune kadar sadece bir erkege soyledim..o kadar..yani sozkonusu erkekler olunca agzimdan cikmasi cok zor...

Back