- 19 Temmuz 2011
- 1.160
- 699
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanirim kayboldugun zamanlarda açmıştımBöyle konun varmış da beni etiketlemiyorsun öyle mi Tenceresiz kaldim anne
Müzik insanı çok dinlendiriyor. Bana bakma gecem gündüzüm arkadasim eşek olduSanirim kayboldugun zamanlarda açmıştım
Şuan çok başka kafalarda dinliyorum bilmiyorim anlık ruh halini geliyorum:)
Ben geceleri açar uyumaya çalışırım aradaMüzik insanı çok dinlendiriyor. Bana bakma gecem gündüzüm arkadasim eşek oldu
Bir yandan dinlerken bir yandan iki satır karalamak kadar mutlu eden bişey yok beniBir ara çılgınlar gibi dinliyordum çok severim
Benim anlık
Kafamda bu çalıp duruyor
Sabahları ben de böyle olabilirim. Söylene söylene kalk, kahvaltı hazırla, çocuğu uyandır, ye, okula götür, eve gel, yemek yap, ortalığı topla, arada 3927262 kez bebeği sustur, uyut, oyala emzir, geri okula git çocuğu al gel, of yazarken yoruldumBen sabah saatlerinde böyleyim sabahları sürüm atmaya çalışıyorum ergenler gibi
Benimde vardiya göre değişiyor bu durumSabahları ben de böyle olabilirim. Söylene söylene kalk, kahvaltı hazırla, çocuğu uyandır, ye, okula götür, eve gel, yemek yap, ortalığı topla, arada 3927262 kez bebeği sustur, uyut, oyala emzir, geri okula git çocuğu al gel, of yazarken yoruldum
Senin tempo daha yorucu. Eşimin kahvaltısını, öğle yemeğini geceden hazırlarım yanında götürür. Güne 11 gibi başlıyorum. Gece çok uyanıyorum ama olsun. Bebegin uyanma saati değişiyor keyfine göre beni en çok o yoruyor zaten. Bebek keyifliyse işler kebap. Neyse ki evdeyim. Bir de çalışıyor olsam ne olacak bilmiyorum. Onu da işe başlayınca göreceğizBenimde vardiya göre değişiyor bu durum
Yarın sabah 8 de kalk kahvaltı yaptır, ikisini okula bırak gel ...koca gelsin kahvaltı hazırla
Öğlen kızı okula bırak işleri yap akşam 5 te kızi almaya git