Seneye SBS olacak mı? Ve öğrenimdeki düzenlemeler...

Konu dışı olacak ama çok tebrik ederim yakışıklıyı, bravo vallahi. Kimbilir nasıl gururlanmışsındır.

O ünlü okuldan 4 tane Türkiye birincisi çıktı hybris.
Ne yazıkki yıllardır düzgün bir eğitim sistemi getirilemeyen ülkemiz eğitimde daha da kötüye gidiyor.
Sağol canım,genelde başarılı bir çocuğum var,hedeflerimizde o oranda yüksek ama belirsizliklerden dolayı harcanmaz umarım.

16 tane 1. den sadece bir öğrenci devlet okulundan, bu sonuç çok mu objektif acaba? neden böyle oldu sizce?

16 tane 1. den sadece bir öğrenci devlet okulundan, bu sonuç çok mu objektif acaba? neden böyle oldu sizce?

Chess im benim aklıma ilk olarak özel okullarda notları şişirdiler kesin diye geldi.
Sonuçta 110 tane ful yapan var ama 16 tane birinci..
Sonra ilk yirmibeş öğrencinin okullarını buldum, ilk yirmibeştede bir tane devlet okulu var.
Akşamüstü oğlumun Okulu'ndan mesaj geldi , okulda 2 tane ful yapan çocuk varmış , baktım onlar ilk 25 te yoklar.
Yani yüksek olasılıkla o 110 ful yapan öğrenciden devlet okulunda okuyan 10 dan fazla değildir.
Türkiye'de devlet okullarının durumu bu malesef.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım bende bunu merak ediyordum, 110 unun içinden kaçı devlet okulu diye, keşke onuda açıklasalardı, ama tahminin doğru gibi
ama dediğin gibi notların şişirildiğide kesin
yine de 110 nunuda tebrik etmek lazım, sorular zormuş çünkü duyduğuma göre

bakalım seneye nolacak, umarım notların şişirilmesinin önüne geçerler, açıkcası notların şişirilmesi de bana göreceli gelmeye başladı, belkide onların yaptığı doğru, sonuçta çocuğun başarılı olduğu aşikar full yapmış, belki devlet okullarından da full yapanların bazı öğretmenleri alakasız derslerden düşük not vermeseydi onlarda 1. olacaktı. Özel okulda olmayan şey bu bence.

Kesinlikle açıklamalılar o 110 öğrenciyi.
Mesela Bilfen Çamlıca dan 4 öğrenci birinci olmuş.
Doğa kolejlerindede aynı şekilde çok öğrenci var.
Profesyonel çalışıyorlar.
Demekki bu okullarda epey çocuğun ortalaması 100 .
İşte sırf bu yüzden Lys de kaldırılan okul ortalamasına göre başarı puanına çok karşıyım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…