Bence aslinda anafikri sen kacirmissin. Hic bir Ataturkcu veya Kemalist Ataturk'un put oldugunu dusunmez. Ataturku putlastirmaz. Ataturk hayranligini halka "Ataturku putlastirmak" seklinde lanse edenler Ataturk dusmanlaridir, Ataturk'u din ile vurmak, ona duyulan sevgi saygi ve hayranligi lagvetmek isteyen ne idugu belirsiz Turkum bile diyemeyen namertlerdir.Haluk Bilginer'i de 'Atatürk'ü putlaştırmamak lazım.' dediği için linç etti bu millet.Bizim milletimiz böyle,anadüşünceyi alamıyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şener Şen: 'Meğer Ne Kadar Sevgisizmişiz'
- Konu Sahibi Chess
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Demek istediginin ne oldugunu saniyorsun anlamadim. Bu ulkede sanatcilarin da katildigi en buyuk toplumsal olay Gezi'dir, baska var mi? Bu fasist duzende kariyerlerini tehlikeye atmak pahasina, mimlenmek pahasina sanatcilarin boy gosterdigi en buyuk toplumsal olay Gezidir. Bu sanatcilarin Gezideki duruslarina nasil yapmacik dersin? Kendisine sorulan soruya "Ben korktugum icin katilmadim" deseydi daha inandirici olurdu, daha saygin dururdu inan..
Neden seninle aynı fikri paylaşmayanlara karşı bu kadar sertsin? Ben gezi eyleminin kendisine mi yapmacık diyorum? Ayrıca başlığa daha çok odaklanarak yorum yaptım aklıma direk gezi gelmedi. Gelse ne olacak ki? Destek verenlerden biri de benim az çok yorumlarımdan ne fikirde bir insan olduğumu biliyorsundur. Ama bu katılan herkesi bir tutmamı gerektirmiyor. Yukarıda da belirttiğim gibi ben geziden çok toplumsal olaylara dayanarak farklı bir şey kastettiğini düşündüm, hani fikre özgürlük?
Sert mi olmus? Bana gayet normal geldi. Alt tarafi bir aciklama ve bir soru iceriyor yazdigim yorum. S. Sen'e sorulan soru "toplumsal icerikli olay ve gosterilere" neden katilmadigi, kendisi de "eylem" sozcugunu kullanarak cevap vermis. Son 15 senedir sanatcilarin da katildigi baska bir gosteri veya eylem var mi? Soruyu soran da Geziyi kastetmis zaten. Katilanlarin issiz gucsuz sanatcilar oldugunu soylemek ayip olmamis mi?Neden seninle aynı fikri paylaşmayanlara karşı bu kadar sertsin? Ben gezi eyleminin kendisine mi yapmacık diyorum? Ayrıca başlığa daha çok odaklanarak yorum yaptım aklıma direk gezi gelmedi. Gelse ne olacak ki? Destek verenlerden biri de benim az çok yorumlarımdan ne fikirde bir insan olduğumu biliyorsundur. Ama bu katılan herkesi bir tutmamı gerektirmiyor. Yukarıda da belirttiğim gibi ben geziden çok toplumsal olaylara dayanarak farklı bir şey kastettiğini düşündüm, hani fikre özgürlük?
Ayrica senin de, siyasette yazan sahislarin % 95 inin de fikirlerini az cok biliyorum, o mesele degil, cogu konuda benzer fikirde dahi olsak kendimce yanlis gordugum birseyin dogrusunu savunmama engel degil. Iste fikre ozgurluk..