Bunu da sadece eylem yapan, hayatta başka hiçbir şey yapmayan, güzel film sevdalısı olmayanlara bırakıyoruz.
sanıyorum bu kısım tepki görmüştür.
Tarık Akan , Tuhal Olcay gibi ünlüler , Berkin Elvan için hayat dursun çağrısı yaptılar. Şener Şen de bu çağrıya yönelik işi olmayan insanların yapacakları şeylerdir bunlar gibi bişey söyledi , Zuhal Olcay da bi kaç gün önce Şener Şen e tepki gösterdi , tepkinin üzerine Şener Şen de bu açıklamayı yaptı. Linç edilmesinin sebebi bu.adamın söylediğinde ne var da bu kadar sosyal medya lincine uğradı anlayamadım, kaçırdığım bişey mi var
Sener Sen'i ben de begenirim ancak eylem yapanlara "hayatta baska hic bir isi olmayanlar eylem yapar, ben sanatimla mesaj veririm" diyerek laf dokundurmasi hos olmamis. Boyle deyince baktim ben de son on yilda yaptigi islere.. Iki polisiye film ve reklamlarda oynamaktan baska birsey yapmamis son on yildir kendisi de... Hani mesaj?
Protestolar, yuruyusler demokratik ulkelerde insanlarin demokratik haklaridir. Ulkenin muhendisi de katilir, doktoru da, ogretmeni de, sanatcisi da.. Ille de issiz, basibos insanlarin toplandigi yerler degildir meydanlar.. Halka malolmus bir sanatcinin insanlari, hele de kendi meslekdaslarini boyle asagilamasi hos olmamis.
Demek istediginin ne oldugunu saniyorsun anlamadim. Bu ulkede sanatcilarin da katildigi en buyuk toplumsal olay Gezi'dir, baska var mi? Bu fasist duzende kariyerlerini tehlikeye atmak pahasina, mimlenmek pahasina sanatcilarin boy gosterdigi en buyuk toplumsal olay Gezidir. Bu sanatcilarin Gezideki duruslarina nasil yapmacik dersin? Kendisine sorulan soruya "Ben korktugum icin katilmadim" deseydi daha inandirici olurdu, daha saygin dururdu inan..Demek istediğinin bu olduğunu sanmıyorum. Toplumu olumsuz yönde etkileyecek yapımlarda oynadıktan sonra toplumda meydana gelen olaylara tepki olarak eylem yapmanın yapmacık olduğunu kastetti bence. Eğer bunu kastettiyse çok da doğru bir noktaya parmak basmış.
Sener Sen'i ben de begenirim ancak eylem yapanlara "hayatta baska hic bir isi olmayanlar eylem yapar, ben sanatimla mesaj veririm" diyerek laf dokundurmasi hos olmamis. Boyle deyince baktim ben de son on yilda yaptigi islere.. Iki polisiye film ve reklamlarda oynamaktan baska birsey yapmamis son on yildir kendisi de... Hani mesaj?
Protestolar, yuruyusler demokratik ulkelerde insanlarin demokratik haklaridir. Ulkenin muhendisi de katilir, doktoru da, ogretmeni de, sanatcisi da.. Ille de issiz, basibos insanlarin toplandigi yerler degildir meydanlar.. Halka malolmus bir sanatcinin insanlari, hele de kendi meslekdaslarini boyle asagilamasi hos olmamis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?