M
march7
Ziyaretçi
- Konu Sahibi march7
-
hepinize çok teşekkür ederim...güzel temennileriniz ve dualarınız kabul oldu çok şükür...eşimle uzun bir konuşmadan sonra aramızdaki sorunlar hallolma noktasına geldi...karşılıklı fedakarlıkta ortak noktada anlaşmaya vardık...bundan sonra birbirimizi daha iyi anlamaya ve dinlemeye söz verdik...herşey yolunda gidecek buna inanıyorum...destek ve dualarınız için Allah hepinizden razı olsun...iyi ki varsınız...iyi ki buradayım...:enbuyukkk:
hepinize çok teşekkür ederim...güzel temennileriniz ve dualarınız kabul oldu çok şükür...eşimle uzun bir konuşmadan sonra aramızdaki sorunlar hallolma noktasına geldi...karşılıklı fedakarlıkta ortak noktada anlaşmaya vardık...bundan sonra birbirimizi daha iyi anlamaya ve dinlemeye söz verdik...herşey yolunda gidecek buna inanıyorum...destek ve dualarınız için Allah hepinizden razı olsun...iyi ki varsınız...iyi ki buradayım...:enbuyukkk:
Ohhh çok şükür sevindim senin adına canım.:sm_cool:
Bundan sonra birbirinizi anlamaya ve daha çok sevmeye gayret edin arkadaşım kaydirigubbakcemile3 tüm mutluluklar sizlerle olsun a.s.
canım inan çok sevindim. 17 sene dile kolay. bir anda silinip atılamazdı. hele ki yetişkin dünya tatlısı yavrular varken. duyduğum anda çok üzülmüş ve günlerdir yazı yazmanı beklemiştim. şimdi içim rahatladı. seni seviyoruz. Şeniz opuyorumnanaktan
eşinizle uzlaşmanıza çok sevindim
marc ablamm..
gozlerım doldu ornek aldıgım bırıydınız neden yaa:1no2:
ne olur sabırlı ol ablam ne olur..duam sızınle olcak..senağlama
Su mesajı okuyana kadar ıcım ıcımı yedı.Dedım ne cok kendı derdıme dusmusum de ıhmallerım olmus.Ama bu mesaj ıcımı rahatlattı cok sevındım.Umarım sonrasında da hıc bı sorun cıkmadan hersey yolunda gıder.
hepinize çok teşekkür ederim...güzel temennileriniz ve dualarınız kabul oldu çok şükür...eşimle uzun bir konuşmadan sonra aramızdaki sorunlar hallolma noktasına geldi...karşılıklı fedakarlıkta ortak noktada anlaşmaya vardık...bundan sonra birbirimizi daha iyi anlamaya ve dinlemeye söz verdik...herşey yolunda gidecek buna inanıyorum...destek ve dualarınız için Allah hepinizden razı olsun...iyi ki varsınız...iyi ki buradayım...:enbuyukkk:[/QUOTE
Önce çok üzüldüm sonrada sevindim bu yazınızı okuyunca dilerim bir daha aynı şeyleri yaşamazsınız. Mutluluğunuz daim olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?