• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seneler ne olur üstüme varmayın...

• Konu Sahibi Konu Sahibi march7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

march7

Ziyaretçi
AŞIK OLARAK EVLENDİĞİM BİRLİKTE İKİ EVLAT BÜYÜTTÜĞÜM,ACISIYLA TATLISIYLA 17 YIL PAYLAŞTIĞIM EŞİMDEN KOPMA AŞAMASINDAYIM...İKİ EVLADIM İÇİN BİRAZ DAHA SABREDECEĞİM...DUA EDİN ALLAHIM BANA SABIR VERSİN...OLMUYO OLMUYO ARTIK BİTİYO...:çok üzgünüm:

canımsın ya çok üzüldüm. okuyunca resmen şok oldum. allah sana güç kuvvet ve dayanma gücü versin canım.

Ben çokk üzüldüm :1no2: bi şeyler bogazıma düğümlendi sanki sorun ne bilmiyorum ama işallah düzelir :teselli:

ayy inşallah düzelir tatlım yaa,çok çok sabır ve dayanma gücü versin rabbim.:çok üzgünüm:

çok üzüldüm
demek artık evlilikler kırılma noktasın da
hep bu tür olaylar okumaktayım
rabbim yar ve yardımcınız olsun çocuklarınızda büyümüş artık kaç yaşlarındalar
zor bir karar aşaması
eşiniz ne durumda sorununuz her neyse inşallah düzelir de kopma noktasından dönersiniz
neden sevgiler azalmakta anlam veremiyorum :sinifsinif:

allah yardımcın olsun ablacıgım. geri dönülemez bir problem degilse düzelir inşallah.. dualarımız seninle...

hepinize çok teşekkür ederim...güzel temennileriniz ve dualarınız kabul oldu çok şükür...eşimle uzun bir konuşmadan sonra aramızdaki sorunlar hallolma noktasına geldi...karşılıklı fedakarlıkta ortak noktada anlaşmaya vardık...bundan sonra birbirimizi daha iyi anlamaya ve dinlemeye söz verdik...herşey yolunda gidecek buna inanıyorum...destek ve dualarınız için Allah hepinizden razı olsun...iyi ki varsınız...iyi ki buradayım...:enbuyukkk:

hepinize çok teşekkür ederim...güzel temennileriniz ve dualarınız kabul oldu çok şükür...eşimle uzun bir konuşmadan sonra aramızdaki sorunlar hallolma noktasına geldi...karşılıklı fedakarlıkta ortak noktada anlaşmaya vardık...bundan sonra birbirimizi daha iyi anlamaya ve dinlemeye söz verdik...herşey yolunda gidecek buna inanıyorum...destek ve dualarınız için Allah hepinizden razı olsun...iyi ki varsınız...iyi ki buradayım...:enbuyukkk:

Ohhh çok şükür sevindim senin adına canım.:sm_cool:
Bundan sonra birbirinizi anlamaya ve daha çok sevmeye gayret edin arkadaşım kaydirigubbakcemile3 tüm mutluluklar sizlerle olsun a.s.

canım inan çok sevindim. 17 sene dile kolay. bir anda silinip atılamazdı. hele ki yetişkin dünya tatlısı yavrular varken. duyduğum anda çok üzülmüş ve günlerdir yazı yazmanı beklemiştim. şimdi içim rahatladı. seni seviyoruz. Şeniz opuyorumnanaktan

eşinizle uzlaşmanıza çok sevindim

çok sevindim buna cnmm güzel bir haber buu kaydirigubbakcemile5

marc ablamm..
gozlerım doldu ornek aldıgım bırıydınız neden yaa:1no2:
ne olur sabırlı ol ablam ne olur..duam sızınle olcak..senağlama

Su mesajı okuyana kadar ıcım ıcımı yedı.Dedım ne cok kendı derdıme dusmusum de ıhmallerım olmus.Ama bu mesaj ıcımı rahatlattı cok sevındım.Umarım sonrasında da hıc bı sorun cıkmadan hersey yolunda gıder.

Ohhh çok şükür sevindim senin adına canım.:sm_cool:
Bundan sonra birbirinizi anlamaya ve daha çok sevmeye gayret edin arkadaşım kaydirigubbakcemile3 tüm mutluluklar sizlerle olsun a.s.

canım inan çok sevindim. 17 sene dile kolay. bir anda silinip atılamazdı. hele ki yetişkin dünya tatlısı yavrular varken. duyduğum anda çok üzülmüş ve günlerdir yazı yazmanı beklemiştim. şimdi içim rahatladı. seni seviyoruz. Şeniz opuyorumnanaktan

eşinizle uzlaşmanıza çok sevindim

marc ablamm..
gozlerım doldu ornek aldıgım bırıydınız neden yaa:1no2:
ne olur sabırlı ol ablam ne olur..duam sızınle olcak..senağlama

Su mesajı okuyana kadar ıcım ıcımı yedı.Dedım ne cok kendı derdıme dusmusum de ıhmallerım olmus.Ama bu mesaj ıcımı rahatlattı cok sevındım.Umarım sonrasında da hıc bı sorun cıkmadan hersey yolunda gıder.

hepinize çok teşekkür ederim...ben de sizleri seviyorum iyi ve güzel yürekli arkadaşlarım...Şeniz

hepinize çok teşekkür ederim...güzel temennileriniz ve dualarınız kabul oldu çok şükür...eşimle uzun bir konuşmadan sonra aramızdaki sorunlar hallolma noktasına geldi...karşılıklı fedakarlıkta ortak noktada anlaşmaya vardık...bundan sonra birbirimizi daha iyi anlamaya ve dinlemeye söz verdik...herşey yolunda gidecek buna inanıyorum...destek ve dualarınız için Allah hepinizden razı olsun...iyi ki varsınız...iyi ki buradayım...:enbuyukkk:[/QUOTE

Önce çok üzüldüm sonrada sevindim bu yazınızı okuyunca dilerim bir daha aynı şeyleri yaşamazsınız. Mutluluğunuz daim olsun.

Back