• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık senden önce evlenenler hamile kaldı lafı😖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yaren060716

ısparta❤
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
364
149
103
arkadaşlar merhaba bayram da ailelerde oluyor iki yıllık evlisin hala degil misin hamile diye tabi nerden bilcekler iki yldr vajinismusla ugrastgmi 😔yaklasik iki bir ay oldu sorunumu çozeli ama gebe kalmak icin ayın belirli günleri öneriliyor iliski icin bu konuda bilgisi olan var mı aceba simdiden tesekkurler hayrli bayramlar herkese😇

Hayırlı bayramlar canım bende gebelik için uğraşıyorum ovülasyon gününde yumurta çatladığı zaman ancak gebe kalabiliyorsun. Bunun için testler var her ay adetten sonra 5. gününden itibaren sabahları yaparsan önce silikle başlar çatlama olduğu gün çift çizgi ikisi de koyu görünür o gün doğru gündür. Umarım hayırlısıyla güzel haber verirsin.

O konu hakkında bir sey diyemem ama;
Kimseyi dinleme, kimseyi duyma.
Belki bir sorunun var bebeğin olmuyor, belki de istemiyorsun 5 sene bebek.
Ne diye konusurlar anlamıyorum.
Her seyi gectim bi sorun oldugunda insanın canını yakıyorlar böyle düşüncesiz insanlar.
Boşvereceksin, duymayacaksın.
Umarım bebişin olur 🙏🏻

O konu hakkında bir sey diyemem ama;
Kimseyi dinleme, kimseyi duyma.
Belki bir sorunun var bebeğin olmuyor, belki de istemiyorsun 5 sene bebek.
Ne diye konusurlar anlamıyorum.
Her seyi gectim bi sorun oldugunda insanın canını yakıyorlar böyle düşüncesiz insanlar.
Boşvereceksin, duymayacaksın.
Umarım bebişin olur 🙏🏻
insallah canım o kadar haklısn ki iki sene vajinismusla ugrastm zaten bir aydr iliski yasyorum bismillah bazi insanlar cok dengesz gercekten .tesekkur ederim destegin icin Allah razi olsun😇🙇‍♀️

Hayırlı bayramlar canım bende gebelik için uğraşıyorum ovülasyon gününde yumurta çatladığı zaman ancak gebe kalabiliyorsun. Bunun için testler var her ay adetten sonra 5. gününden itibaren sabahları yaparsan önce silikle başlar çatlama olduğu gün çift çizgi ikisi de koyu görünür o gün doğru gündür. Umarım hayırlısıyla güzel haber verirsin.
bir aydr iliskim yeni basladk canim insallah olur ilk defa senden duydum bu konulara karsi malesef tecrubesizim tesekkur ederim ogrenmis oldum bir ay oldu ama yinede insallah hamile kalabilirim sende insallah guzel haberlerini burdan ver 😇

İnşallah canım mutlaka haberleşelim inşallah güzel haberlerle döneriz. Ama dediğim gibi takip etmeyi unutma. Ayrıca gebelik isteyerek bi birlikte olma akışına bırakmayı dene ne kadar stres yaparsan olmuyor ve psikolojik olarak etkileniyorsun bazen kendini hamile hissedip hüsrana uğrayabiliyorsun. Yaşadığım için söylüyorum sana da. En iyisi akışına bırakmak benim için bu ay da hüsran olacak gibi ama bundan sonra bende akışına bırakacam

İnşallah canım mutlaka haberleşelim inşallah güzel haberlerle döneriz. Ama dediğim gibi takip etmeyi unutma. Ayrıca gebelik isteyerek bi birlikte olma akışına bırakmayı dene ne kadar stres yaparsan olmuyor ve psikolojik olarak etkileniyorsun bazen kendini hamile hissedip hüsrana uğrayabiliyorsun. Yaşadığım için söylüyorum sana da. En iyisi akışına bırakmak benim için bu ay da hüsran olacak gibi ama bundan sonra bende akışına bırakacam
ya zaten her seyin bası psikolojiden geciyor canım ne kadar kafaya takmayıp akısına braksak hayat daha yaşanbilir hale ve daha saglklı bedene donusuyor o yuzden insallah kafaya takmayip guzel haberlerimizi brbrirmize verriz 😍

Back