- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
Kadıncağız kıyamadı baktı senelerce, kaç yıllık eşiydi, torunları vardı, ben bu adamları anlamıyorum, gençken genciz heyecan arıyoruz diyorlar, ihtiyarlayınca gençliğimi tekrar yaşamak istiyorum deyip aldatıyorlar, bunlar anca üstlerine toprak atınca duruyorlar, en azından olduğu yeri biliyoruz
Zaten erkekler değil mi kadınlara"menopoza girdin kadınlığın bitti"diyerek kendi azgınlıklarına kılıf uyduran..Adamlar antrapoza giriyorlar ya çıkamıyorlar bir türlü,hiç bitmiyor bunların gençlik heyecanları herhalde..
Eşinede yazık o kadar bakıyor ediyor,hak ettiği şeyde aldatılmak oluyor..
Zaten erkekler değil mi kadınlara"menopoza girdin kadınlığın bitti"diyerek kendi azgınlıklarına kılıf uyduran..
Zaten erkekler değil mi kadınlara"menopoza girdin kadınlığın bitti"diyerek kendi azgınlıklarına kılıf uyduran..
Talep edilen ifadeler var, hepsini yazayım bir kenara, mümkünse eğer yönetim kırmaz yapar
Bir akrabamız vardı Mune vefat etti ani bir şekilde.Eşine belli bir süre sonra evlen demeler başladı.İki evladıda yurtdışında yaşıyor ki kızı çok ısrar etti evlen baba aklım sende hep diyerek.Ama adam evlenmedi ihanet ediyormuşum gibi hissederim olmaz dedi belki bu biraz saplantı olabilir ama böyle erkekler de var.Genelleme yapmayacağım, her erkek böyle olmuyor fakat çevremde akraba olsun, arkadaş olsun bazılarında gözlemlediğim kadarıyla eşlere değer yok, aldatmayı da aşağılamayı da hak görüyor bir kısmı, kadın hastalanınca bakmak istemiyorlar ama kendileri hastalanınca bakılmazsa kadın ayıplanıyor.
Bunu biz kadınlar yapıyoruz çoğunlukla, yıllarca eşinden çekmiş bir kadını bile aaa kocasına bakmıyor, yazık adama deyip kadını kınıyoruz, kimse 4 duvar arasında olanı bilmez halbuki.
Karısı ölümcül hastalığa yakalanıpta acı çekerken kendine yeni eş arayan erkekler tanıyorum ben, kadın yapsa terbiyesize bak, kocası ölüyor o erkek peşinde koşuyor denir, ama erkek yapıyor ve eee ne yapsın adamcağız erkek kendine bakamaz, mecbur eve bir kadın lazım deniyor, çok çifte standartımız var kadın-erkek ilişkilerinde.
Halbuki bir erkekte kendine bakabilir pekala, ev işi de yapar, yemekte, ki bu zamanda herşey çok kolay ve pratik.
Mune hanım konu dışında fakat, özel bir isteğim olacaktı. Şöyle adamlara kullanabileceğimiz, tüküren ifade istiyorum ben ya. Cidden şöyle bir tüüh yapası geliyor insanın.
Yazdım ifadelerle alakalı olarak benim Hızır kardeşe, talep ettiğiniz ifadeleri bana listeleseniz de ona göre söylesem olur mu?Müdürüm bir ara bayılan smiley vardı onuda istiyorum lütfen
Daha şirret olsun abla, bu sevimli, okkalı bir çirkeflik içermeliBir tane buldum olurmu..Eki Görüntüle 1809048
Yazdım ifadelerle alakalı olarak benim Hızır kardeşe, talep ettiğiniz ifadeleri bana listeleseniz de ona göre söylesem olur mu?
Daha çok ifade olsun, şu ifadeler olsa iyi olur diyenler profilime yazsın hangi ifadeleri istediklerini, iletirim yönetime, profillerde de kullanılsın talebi olmuş, onu da söyledim ama teknik olarak mümkün olur mu o, bilemiyorum, benden taleplerinizi iletmesi
Daha şirret olsun abla, bu sevimli, okkalı bir çirkeflik içermeli
Bilmukabele.Valla süper olur müdürüm hatta konunada eklesek nasıl olur smileleri
Daha karaktersiz smile olsun demi
Bilmukabele.Ş...zlik edene karşılık olacak nitelikte.
Siyasetteki açılan birçok konuya cuk oturur bence. Tacizci konularına baksana, bir sayfada 3 taciz haberi var.Eyvah eyvahhh savaş çıkmasa bari sonra
Siyasetteki açılan birçok konuya cuk oturur bence. Tacizci konularına baksana, bir sayfada 3 taciz haberi var.