kim izlsin bunu biraz durur programı yayından kaldırılır Esra erolda arada izleniyodu ne tuhaflık yapcak diyeİzdivaç programından ani bir kararla ayrılan Nevruz'un spikerlik kursuna başladığı ortaya çıktı.
Eki Görüntüle 1809077
İzdivaç programından ani bir kararla ayrılan Nevruz'un spikerlik kursuna başladığı ortaya çıktı.
ATV ekranlarında yayınlanan izdivaç programında taliplerini beğenmeyerek bir bir gönderen gelin adayı Songül, sağlık koşullarını gerekçe göstererek yayına çıkmayacağını açıklamıştı.
SPİKERLİK KURSUNA BAŞLAMIŞ
Sürpriz ayrılıkla ilgili gerek Esra Erol, gerekse Nevruz tarafından net bir açıklama yapılmazken ortaya atılan bir iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Daha önce Flash TV'den sunuculuk teklifi aldığı öne sürülen Nevruz'un spikerlik kursuna başladığı ortaya çıktı.
ESRA'NIN KOLTUĞUNA GÖZ DİKMİŞTİ
Daha önce Esra Erol'un programında "Ben de sunuculuk yapabilirim" diyen Nevruz'un bu sözleri basına "Esra'nın koltuğuna göz dikti" şeklinde yansımıştı.
EVLİLİK YAPTIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ
Daha önce hiç evlenmediğini söyleyerek evlenmemiş adayları beklediğini vurgulayam gelin adayı Nevruz Esra Erol'un ısrarı sonrası daha önce evlilik yaptığını itiraf etmişti.
Kaynak: http://www.turkiyegazetesi.com.tr/magazin/359420.aspx
KK da "sen neymissin nevruz" gibi başlıkların olmasını doğru bulmuyorum. Okuyan bu kadın bir haltlar karıştırdı aha magazin yakaladı kıvamında bir fikir veriyor.
Neymiş kadın, spikerlik kursuna başlamış. Eee yani? Neymiş kadın daha önce evlenmis ama evlilik programında hiç evlenmemiş adaylar arasin demiş. Eee?
Kadın değişik bir kişilik ama bu haberin veriliş tarzı çok çirkin.
ben sana daha komiğini söylim arkadaşım,ben tv izlemem,bu hanım kim bilmem bile,sen neymişsin nevruz başlığını görünce,nevruz kutlaması için birinin programdan ayrılıp kutlamaya gittiğini düşündüm,haberin içine girince öğrendim,tanımam bılmem,:)KK da "sen neymissin nevruz" gibi başlıkların olmasını doğru bulmuyorum. Okuyan bu kadın bir haltlar karıştırdı aha magazin yakaladı kıvamında bir fikir veriyor.
Neymiş kadın, spikerlik kursuna başlamış. Eee yani? Neymiş kadın daha önce evlenmis ama evlilik programında hiç evlenmemiş adaylar arasin demiş. Eee?
Kadın değişik bir kişilik ama bu haberin veriliş tarzı çok çirkin.
Haberi yapan Kadınlar Kulübü değil ki.Türkiye gazetesinden alınmış bir haber. Dolayısıyla bir kaynaktan haber aldığınızda haberi olduğu gibi sunmak durumundasınız.
Ayrıca dikkat ederseniz bu bölüm magazin bölümü ve haberde magazinsel bir haber. .