Sen neymişsin Nevruz! Programdan ayrılış sebebi belli oldu

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
İzdivaç programından ani bir kararla ayrılan Nevruz'un spikerlik kursuna başladığı ortaya çıktı.
nevruz_spiker.jpg

İzdivaç programından ani bir kararla ayrılan Nevruz'un spikerlik kursuna başladığı ortaya çıktı.

ATV ekranlarında yayınlanan izdivaç programında taliplerini beğenmeyerek bir bir gönderen gelin adayı Songül, sağlık koşullarını gerekçe göstererek yayına çıkmayacağını açıklamıştı.

SPİKERLİK KURSUNA BAŞLAMIŞ

Sürpriz ayrılıkla ilgili gerek Esra Erol, gerekse Nevruz tarafından net bir açıklama yapılmazken ortaya atılan bir iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Daha önce Flash TV'den sunuculuk teklifi aldığı öne sürülen Nevruz'un spikerlik kursuna başladığı ortaya çıktı.

ESRA'NIN KOLTUĞUNA GÖZ DİKMİŞTİ

Daha önce Esra Erol'un programında "Ben de sunuculuk yapabilirim" diyen Nevruz'un bu sözleri basına "Esra'nın koltuğuna göz dikti" şeklinde yansımıştı.

EVLİLİK YAPTIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

Daha önce hiç evlenmediğini söyleyerek evlenmemiş adayları beklediğini vurgulayam gelin adayı Nevruz Esra Erol'un ısrarı sonrası daha önce evlilik yaptığını itiraf etmişti.

fft16_mf6834381.Jpeg

Kaynak: http://www.turkiyegazetesi.com.tr/magazin/359420.aspx

Eki Görüntüle 1809077

ATV ekranlarında yayınlanan izdivaç programında taliplerini beğenmeyerek bir bir gönderen gelin adayı Songül, sağlık koşullarını gerekçe göstererek yayına çıkmayacağını açıklamıştı.

SPİKERLİK KURSUNA BAŞLAMIŞ

Sürpriz ayrılıkla ilgili gerek Esra Erol, gerekse Nevruz tarafından net bir açıklama yapılmazken ortaya atılan bir iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Daha önce Flash TV'den sunuculuk teklifi aldığı öne sürülen Nevruz'un spikerlik kursuna başladığı ortaya çıktı.

ESRA'NIN KOLTUĞUNA GÖZ DİKMİŞTİ

Daha önce Esra Erol'un programında "Ben de sunuculuk yapabilirim" diyen Nevruz'un bu sözleri basına "Esra'nın koltuğuna göz dikti" şeklinde yansımıştı.

EVLİLİK YAPTIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

Daha önce hiç evlenmediğini söyleyerek evlenmemiş adayları beklediğini vurgulayam gelin adayı Nevruz Esra Erol'un ısrarı sonrası daha önce evlilik yaptığını itiraf etmişti.

fft16_mf6834381.Jpeg

Kaynak: http://www.turkiyegazetesi.com.tr/magazin/359420.aspx
kim izlsin bunu biraz durur programı yayından kaldırılır Esra erolda arada izleniyodu ne tuhaflık yapcak diye

KK da "sen neymissin nevruz" gibi başlıkların olmasını doğru bulmuyorum. Okuyan bu kadın bir haltlar karıştırdı aha magazin yakaladı kıvamında bir fikir veriyor.

Neymiş kadın, spikerlik kursuna başlamış. Eee yani? Neymiş kadın daha önce evlenmis ama evlilik programında hiç evlenmemiş adaylar arasin demiş. Eee?

Kadın değişik bir kişilik ama bu haberin veriliş tarzı çok çirkin.

KK da "sen neymissin nevruz" gibi başlıkların olmasını doğru bulmuyorum. Okuyan bu kadın bir haltlar karıştırdı aha magazin yakaladı kıvamında bir fikir veriyor.

Neymiş kadın, spikerlik kursuna başlamış. Eee yani? Neymiş kadın daha önce evlenmis ama evlilik programında hiç evlenmemiş adaylar arasin demiş. Eee?

Haberi yapan Kadınlar Kulübü değil ki.Türkiye gazetesinden alınmış bir haber. Dolayısıyla bir kaynaktan haber aldığınızda haberi olduğu gibi sunmak durumundasınız.

Ayrıca dikkat ederseniz bu bölüm magazin bölümü ve haberde magazinsel bir haber. .

Bana sorarsaniz dedi kodudan ibaret.
Cunku en son belirtti nevruz, benim baska bi yere gidicegi konusu gercegi yansitmiyor dedi. Ben ekranda yokum ama esra eroldayim hala, kamera arkasindayim dedim

Kumkapı'da kocası bıçaklanan bir kadın vardı acılı eş olarak uzun bir süre tv'ye çıktı kanal kanal gezdi. Önceleri kapalıydı sonra açıldı daha sonra şarkıcı oldu daha sonra pavyonda fotoğraflandı ve o konuşuldu derken kayboldu gitti işte. Yani demek istediğim bu rezil kadın (görmeye tahammülüm yok yukarıda fotoğrafı var diye iyice okumadım) 1 ay içinde havasını alır bu da balon gibi patlar gider. Boşverin şu rezalet kadını vallahi cinler tepeme geliyor herhangi bir yerde fotoğrafını görünce !

ben sana daha komiğini söylim arkadaşım,ben tv izlemem,bu hanım kim bilmem bile,sen neymişsin nevruz başlığını görünce,nevruz kutlaması için birinin programdan ayrılıp kutlamaya gittiğini düşündüm,haberin içine girince öğrendim,tanımam bılmem,:)

Haberi yapan Kadınlar Kulübü değil ki.Türkiye gazetesinden alınmış bir haber. Dolayısıyla bir kaynaktan haber aldığınızda haberi olduğu gibi sunmak durumundasınız.

Ayrıca dikkat ederseniz bu bölüm magazin bölümü ve haberde magazinsel bir haber. .

Ben magazin haberi olmasına karşı değilim. İfade kadını aşağılamaya hor görmeye yönelik. Ve bunu kadın kimliği üzerinden yapmaya çalışıyor gibi. Tam ifade edemiyor olabilirim.

Bir tane ajdar diye bir adam vardi. O da en az bu kadın kadar tuhaf, garip bir insandı. Kaldı ki cinsel içerikli şarkıları olan bir adamdi yani. Mesela Ajdar için aynı durum olsaydı bu gazete bu adam için sen neymissin Ajdar! Programdan ayrilis sebebi belli oldu diye başlık atarmiydi? pek düşünemiyorum. Abartiyor olabilirim belki fark edilmiyor olabilir. Ama başlık insanlar tıklasin diye devamında cinsel bir olay varmış hissiyati olacak sekilde atilmis.

Bir kadını kadın kimliği üzerinden rencide etmeye çalışan bir haberi de burada görmek rahatsız ediyor.

Bu kadının sonunu söyleyeyim..
Hani bir film sinemaya girmeden fragmanları yayınlanır, yere göğe sığdıramazlar yada dizi başlamadan 3-5 ay önce midemiz bulanana kadar fragmanını koyup, oyuncularını kovalarlar ve film rezil bir gişe yapar yada dizi reyting hezimetine uğrar..
İşte bu kadında böyle olur..

"Bu kadın evlilik yaptım ama vajinismus olduğum için eşimle birlikte olmadan ayrıldım" diyen kadın değil mi?
Programı izlemiyorum ama Youtube'ta denk gelmiştim.

İlerde reyting görsün diye bi tv ye kapak atar, bizde otururur izleriz.

X