• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen mutsuzsun ya Benim canım yanıyor =(

sevgini ne güzel ifade edenilmissin ne güzel anlamışta senin için bişeyler yapmak istiyor nazarlardan korusun allah sen onu ayaklandırırsın canım sende bu güç var ben inanıyorum:13:

sağ ol canım benimmm.. yeni yeni kıpırdaşmalar var, işe girdi ve hevesle gidip geliyor.. aldiği haftaliği Bana veriyor Biriktireyim diye =) Bu akılda gider inşallah.. yapi olarak çok sessiz ve azıcık pasif Biri.. illa dürteceksin sürekli.. işte çok yoruldum ama şuan daha iyi, en azından karamsar değil çok umutlu.. çok hevesli.. eskiden mutsuzdu.. heppp.. yüzü gülmezdi.. şanssızım der dururdu.. ayrıldım dayanamadım artık mutsuzluğuna.. sonra aslında çok şanslıymısım en Büyük şansım senmişsin dedi.. geri Bariştik, şimdilik istediğim kıvamda.. gülüyoruz eğleniyoruz plan yapiyoruz hayal kuruyoruz.. mart ta sözlenmek istiyor.. eskiden gelecekten Beklentim yok derdi, şuan hep hayal kuruyor.. allahım daim etsin, Bir daha kaldıramam aynı karamsarlıkları canım yaaaa

Back