Bitanem, sınavın kötü geçti, öğretmen olma hayalin hayalkırıklığıyla son Buldu =( olsun bitanem kendi işini yaparsın ne olur üzme artık kendini yaa =( Valla Benim canım o kadar yanıyo ki sen Bana "amaçsız hissediyorum aşkım" dediğinde =( amacımız çoook Bitanem, merak etme ben senin diplomanla evlenmicem ki.. Nasıl düşünürsün "sınav anında Bile kazanamazsam Burcuyla evlenemem, kendi işimi yaparsam onu mutlu edemem" diye.. Ben sana ne zaman hissettirdim Bunu aşkım yaa =( Senin insanliğin her seyden önemli.. çook emek verdin, saçkıran çıktı her tarafında, uykuların kaçtı, yeter artık üzme kendini, sen Benim Canım'sın, canın yansa canım sızlar.. offff çook kötüyüm yaa.. sevgilim çoook üzgün, ağzına içki koymayan adam dün sınavdan sonra içmek istiyorum aşkım dedi, ilk defa sarhoş oldu, ağladı, sen öğretmensin ne var Ben de olaBilseydim, ne var sana layık olaBilseydim diyor =( oysa ona hiç Böyle Bişey hissettirmedim Ben =(
cnm Ben ingilizce öğretmeniyim o 2 senelık elektrik Bölümünü Bitirmiş. Ben de öğretmen olacam evlenince çok rahat ederiz tatillerimiz Bir olur aynı yere tayinimiz çıkar diye 2 senedir üniversiteye hazırlanıyor ama gene olmayacak sanırım çok üzülüyor o Ben aldırmıyorum kendi işini yapsın diyorum ama o üzülüyor işte =(
saol Bitanem, moral verdin Bana. umarım siz de çook mutlu olursunuzz
ayyy cnm ya burcu ikinizde birbirinizi bulmussunuz cok benziosunuz canım ya sevgilin seni cok cok seviyor inşallah oda mutlu olacagı bir işi yapar
Üzülmeyin canım hayırlısı olsun senin için sınawlara girmesi çok güzel sende ona destek oluyorsun zamanla herşey istediğiniz gibi olur inş canım
saol Bitanem Benim. Ben de önemsemiyorum, kendi işini yap diyorum ama çok üzülüyor. Vardır Bunda da Bir hayır. bilmiyorumkismile
canım pardon tam olarak hangi sınava girdi,telafisi yok mu bu işin neden bu kadar yıprandı,hem mezun olamasa bile kendini bu kadar yıprattığına göre boş,ipsiz sapsız bir adam değildir,onda bu hırs çalışkanlık (konuşmalarından bu sonucu çıkardım) oldukça iyi yerlere gelir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?