Sen mutsuzsun ya Benim canım yanıyor =(

Cizirti

Hala muhterem , pek muhterem
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
6.574
13.576
773
Diğer
Bitanem, sınavın kötü geçti, öğretmen olma hayalin hayalkırıklığıyla son Buldu =( olsun bitanem kendi işini yaparsın ne olur üzme artık kendini yaa =( Valla Benim canım o kadar yanıyo ki sen Bana "amaçsız hissediyorum aşkım" dediğinde =( amacımız çoook Bitanem, merak etme ben senin diplomanla evlenmicem ki.. Nasıl düşünürsün "sınav anında Bile kazanamazsam Burcuyla evlenemem, kendi işimi yaparsam onu mutlu edemem" diye.. Ben sana ne zaman hissettirdim Bunu aşkım yaa =( Senin insanliğin her seyden önemli.. çook emek verdin, saçkıran çıktı her tarafında, uykuların kaçtı, yeter artık üzme kendini, sen Benim Canım'sın, canın yansa canım sızlar.. offff çook kötüyüm yaa.. sevgilim çoook üzgün, ağzına içki koymayan adam dün sınavdan sonra içmek istiyorum aşkım dedi, ilk defa sarhoş oldu, ağladı, sen öğretmensin ne var Ben de olaBilseydim, ne var sana layık olaBilseydim diyor =( oysa ona hiç Böyle Bişey hissettirmedim Ben =(

ay canm ya.. sevgilin ne iş yapıyo ki? Bayanlar böyle şeyleri çok önemsemiyorlar ama erkekler böyle düşünüyor işte

cnm Ben ingilizce öğretmeniyim o 2 senelık elektrik Bölümünü Bitirmiş. Ben de öğretmen olacam evlenince çok rahat ederiz tatillerimiz Bir olur aynı yere tayinimiz çıkar diye 2 senedir üniversiteye hazırlanıyor ama gene olmayacak sanırım çok üzülüyor o Ben aldırmıyorum kendi işini yapsın diyorum ama o üzülüyor işte =(

ay cok hoşmuş ya, bi kere onun için çabalaması bile yeterli, ama öyle düşünmüyorlar işte bence elektrik de gayet güzel ve geniş bir alan, (benim sevglm de elektrik öğrt. okuyor bu arada oradan bliyorum:)) tayin-tatil hayallerinizi değiştirip sevgilinin mesleği üzerinden hayaller kurun bnce tatlım:)

saol Bitanem, moral verdin Bana. umarım siz de çook mutlu olursunuzz

Üzülmeyin canım hayırlısı olsun senin için sınawlara girmesi çok güzel sende ona destek oluyorsun zamanla herşey istediğiniz gibi olur inş canım

ayyy cnm ya burcu ikinizde birbirinizi bulmussunuz cok benziosunuz canım ya sevgilin seni cok cok seviyor inşallah oda mutlu olacagı bir işi yapar

ayyy cnm ya burcu ikinizde birbirinizi bulmussunuz cok benziosunuz canım ya sevgilin seni cok cok seviyor inşallah oda mutlu olacagı bir işi yapar

saol Bitanem Benim. Ben de önemsemiyorum, kendi işini yap diyorum ama çok üzülüyor. Vardır Bunda da Bir hayır. bilmiyorumkismile

Üzülmeyin canım hayırlısı olsun senin için sınawlara girmesi çok güzel sende ona destek oluyorsun zamanla herşey istediğiniz gibi olur inş canım

saol canım, Ben her zaman destek oluyorum ona, yani kararı ne olursa olsun destekçisiyim.

içim gitti ya ne kadar duygulu yazmışsın kıyamamm
erkekler gerçekten sevince çocuk gibi oluorlar bizim sürekli duygusal anlarımız varken onlar ancak doğru kadını bulduklarında bizim gibi oluorlar..
sevgilininde seni düşünmesi, geleceğiniz için en iisini istemesi çok anlamlı, bizdede aynı sıkıntı var bu aralar:S
dlerim herşey gönlünüzce olur..

canım duygulandım yazını okurken,inşallah bütün hayalleriniz gerçek olur,allahım bir ömür ayırmasın sizikaydirigubbakcemile5

saol canım inşallah gerçek olur. şimdi sınavı kazanamayacak ya sürekli "evlenecek misin Benle kazanmasam Bile" diyor. takmış resmen yaa.. sohBet ederken Bile Bi lafımdan Bişey çıkarıp "Sen artık Beni kendine layık görmezsin " diyor. kompleks yaptı iyice. oysaki özgüveni gayet yüksek Biridir. ama kaç gündür özgüveni yerlerde.. Benim umrumda Bile değil kazanamaması ama o çok takıyor, resmen bunalıma girdi. o kadar ezik davranıyor ki. hassas diye Ben de özen gösteriyorum davranışlarıma ama gene kırılacak üzülecek Bişey Buluyor. yüzü hep düşük dudakları hep yerlerde. güldürmeye çalişiyorum ağlayacak giBi oluyor. sürekli isyan harBinde. senin için Bişey yapamıyorum lanet olsun diyor. seni en iyi dershanelere gönderemiyorum sana kıyafet alamıyorum Benden nasıl koca olacak diyor. aşkım daha dur diyorum şakayla takılıyorum ilerde acısını çıkartırım merak etme diyorum aşkım Ben sana layık olacak kadar kazanamıcam ki sen de Biliyosun seni rahat ettiremicem diyor. offffffff offffffff Bazen sihirli Bi değnek dokunsa da şu duygularından düşüncelerinden arınsa diyorum =((

gözleri dolu dolu sürekli Bana teşekkür ediyor, Bu zor günlerimde hep yanımdaydın hep destek oldun ama Ben mücadelemi adam giBi sonlandıramadım diyor. kendine o kadar kızıyor ki affedemiyor kendini. Ben yetersiz kalıyorum ona kendini iyi hissettirmekte.. psikoloğa gidelim desem kaBul eder mi acaBa. annem Bile konustu, kendini kötü hissetmesin diye aldı karşısına Bak oğlum siz BirBirinizi sevdikten sonra ne mezunu olduğunun hiç Bir önemi yok, Benim kızım seni seviyor sana güveniyorsa Benim için tamamdır diyor. o Biraz moral oldu yüzü güldü Baya. annem aBlam moral verdiler Baktım onlarla sohBet ediyor şakalaşıyor iyi geldi ama sonra kendi kuzenleriyle falan buluştu, artık kuzenleri ne dediyse nasıl Bunalıma soktularsa daha Beter oldu, yanıma geldiğinde enkaz halindeydi sarılıp ağladı Bana. Beni Bırakma dedi.. cnm ne olur Bu kadar takma duyan da Başına Bişey geldi sanar dedim, çok amaçsızım çok gereksizim diyor. kendimi yanına yakıstıramıyorum kendimi Bu hayata layık görmüyorum diyor yani kızlar durum cidden çook vahim.

canım pardon tam olarak hangi sınava girdi,telafisi yok mu bu işin neden bu kadar yıprandı,hem mezun olamasa bile kendini bu kadar yıprattığına göre boş,ipsiz sapsız bir adam değildir,onda bu hırs çalışkanlık (konuşmalarından bu sonucu çıkardım) oldukça iyi yerlere gelir zaten

ya cok üzüldüm..bukadar kafasina takmasi kendini kücük görmesi cok yersiz ki sevginiz cok büyük bence..
hani sonucta calisip parasini kazanacak..cok yüksek bir maasi olmasada.. sende calisiyormussun ac veya acikta kalacak degilsiniz.. keske bunalima girecek derecede canini SIKMasa.. herseyde bir hayir vardir
ne güzelde destek olmussunuz ona..
umarim hersey biran önce yoluna girer ve sevgilin kenidni toparlar canim yaa

canım iki senelik yüksek okul mezunu, elektrık Bölümü. yıllar önce Bitirmiş. 24 yaşında. Ben de öğretmenim, o da öss ye hazırlanıyor iki senedir, öğretmenlik okuyup Benim giBi öğretmen olmak istiyor, evlendiğimizde daha rahat edeceğimizi tatillerimizin Bir olacağini daha mutlu olacağımızı düşünüyor. ne yaptıysam vazgeçiremedim. Bana kalsa askere gitsin gelsin kendi işini yapsın. ama tutturdu 2 senedir. Bu son hakkıydı olmazsa ki daha Belli değil, askere gidecek. sonra gelip iş arayacak. Ben atanıp Gideceğim, o da istiyordu ki kendi de öğretmen olsun BeraBer atanalım. Benim gittiğim yere geleBilmesi sorun olacak ilerde. Burda iş Bulsa Bırakıp gelemicek falan filann Bir sürü şey işte.. amaaaaaan hayırlısı olsun

Erkekler ne yazık ki böyle durumları çok sorun yapabiliyolar kendilerini kötü hissediyolar.. ınşallah herşey daha güzel olur inşallah beraber çok çok daha mutlu olursunuz :)

sevgini ne güzel ifade edenilmissin ne güzel anlamışta senin için bişeyler yapmak istiyor nazarlardan korusun allah sen onu ayaklandırırsın canım sende bu güç var ben inanıyorum:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…