sen hiç ?

• Konu Sahibi pembe_bal10cuk
  • Başlangıç Tarihi
Hemde 3 kez :KK70: yok 1 kez evet ama:KK66:
Sen hic kocanin kafasina bisey atmak istedinmi:KK70:
istedim, attım da :KK53:

sen hiç bebeğinin yenidoğan dönemlerinde neden ağladığını çözemeyip onunla oturup ağladın mı:cry:

Hayır malesef bebeğim yok :KK43: o gunler gelirse ağlarım...

Sen hiç telefonu duvara fırlattın mi?

Hahahahahhhaha tam adamına sordun bu soruyu Farmer girl Farmer girl :KK70: Yedim yemez olsaydım o kafayla da babama nişanlımın adını sayıkladım o zaman sevgiliydik, adamcağız "o kim?" diyip durdu, istemeye gelince öğrendi tabi yan yan bana baktı. :110:

Sen hiççççç cheesecake yedin mi? :KK73:

Hahahahahhhaha tam adamına sordun bu soruyu Farmer girl Farmer girl :KK70: Yedim yemez olsaydım o kafayla da babama nişanlımın adını sayıkladım o zaman sevgiliydik, adamcağız "o kim?" diyip durdu, istemeye gelince öğrendi tabi yan yan bana baktı. :110:

Sen hiççççç cheesecake yedin mi? :KK73:
Ay aslında soruyu gönderince narkozdan sonra ki anıları merak ettim ama onu da başka zaman sorayım demiştim. Ne iyi ettin anlatmakla KomandoYareni KomandoYareni çok eğlenceliymiş anın
Evet yemem mi çok yedim.

Sen hiç dalından limon kopardın mı?

Ay aslında soruyu gönderince narkozdan sonra ki anıları merak ettim ama onu da başka zaman sorayım demiştim. Ne iyi ettin anlatmakla KomandoYareni KomandoYareni çok eğlenceliymiş anın
Evet yemem mi çok yedim.

Sen hiç dalından limon kopardın mı?

:KK70::KK70::KK70: Evet canım içime doğdu o zaman. Yaşarken eğlenmedim ama şimdi komik geliyor bana da. Bu narkoz çok sıkıntılı bir şey insanı sarhoş ediyor vallahi. :KK70:

Hayııırrr keşke koparabilseydim.

Peki sen hiç futbol oynadın mı?

küçükken kız arkadaşım yoktu ve erkeklerle çok oynar tek kale maçta hep kaleci ben olurdum. Sayılırsa oynamışım :)

Sen hiç buz pateni yaptın mı?

Yapmadım malesef :)
Sen hiç bunalana kadar gıdıklandın mı :)

Daha bu sabah bagaja vurdum :KK53: Dengem şaştı o an ama anca kendime geldim :olamaz:

Sen hiç sinir esnasında birine vurdun mu? :KK51:

Sarhoşken düşmüşüm arkadaşımın iddiasına göre ama bence kendisi düştü bana atıyor suçu. :KK53::KK53: Bekarken saçma anım çok var. :skandal:

Sen hiç fake hesaptan sevgilini ya da eski sevgilini takip ettin mi?:KK45:

Hayır

Sen hiç yaza Merhaba partisine katıldın mi

X