Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar sizi korkuttugum içibn çok üzgünüm, dün çok dduygusaldım.kızımın bugün çok önemli bir sınavı vardı anne bir yasin oku bana dedi.bide kızım atılım ünv.inşaat müh. ve tamamen burslu okuyor.onun için bursu kaybetmemesi için herkesten çok puan alması lazım,bide bunun agırlıgı eklendi çok duygulandım ve yazımı yazdım.ayrılık tabi zor bir arkadaşın dedigi gibi ilk başlarda kızımı soranlara aglayarak cevap veriyodum şimdi daha iyiyim.bir arkadaş da kızını üüzme demiş haklı ama daha seni özledim bile demedim kızma oda herkes mız mızlanırken annesine o hiç anne sıkıldım bile demiyo ikimiz de polyannacılık oynuyoz herkese tekrar teşekkür eder darısı sizin çocuklara olsun der sizleri öperim.
evet canım sen gideli 45 gün oldu kızım.sen dogalı hiç ayrılmamıştık bu kadar uzun süre,ben seni hep yanımda görmeye alışmıştım çünkü 18 yıl dile kolay az degil,ne çabuk geçti meger biz o yılları tüketiyormuşuz benim haberim yokmuş.hep büyümenizi isterdim büyürken sizlere gelecek hayelleri kurardık, şimdi o hayallere dogru ilk adımlarını attın.uzakta çok uzaktasın, ve ben seni çok özledim melegim.ama gerçekten çok özledim sana kavuşmaya 1 ay kaldı.geleceksin ve sana doymadan gidiceksin gene evet artık sen bir üniversiteli ve annenden ayrı bir çocuksun seni bekliyorum,gözümde tütüyorsun melegim gel hadii.
evet canım sen gideli 45 gün oldu kızım.sen dogalı hiç ayrılmamıştık bu kadar uzun süre,ben seni hep yanımda görmeye alışmıştım çünkü 18 yıl dile kolay az degil,ne çabuk geçti meger biz o yılları tüketiyormuşuz benim haberim yokmuş.hep büyümenizi isterdim büyürken sizlere gelecek hayelleri kurardık, şimdi o hayallere dogru ilk adımlarını attın.uzakta çok uzaktasın, ve ben seni çok özledim melegim.ama gerçekten çok özledim sana kavuşmaya 1 ay kaldı.geleceksin ve sana doymadan gidiceksin gene evet artık sen bir üniversiteli ve annenden ayrı bir çocuksun seni bekliyorum,gözümde tütüyorsun melegim gel hadii.