Sen de gemileri yürüttün ya!

Hala mantığı anlamamis. Bem öğretilerle gel dedikce :)

Ilk önce siz kim oluyorsunuz ki bana sus diyorsunuz. Burasi bir forum, istedigimi yazarim. Begenmiyorsaniz beni göz ardi edin yada kiblayin.

Ikincisi, ben müslümanlar bilim ile ograsmiyor demiyorum. Hükümet bilimi tesvik etmiyor diyorum ve kanitlamak icin bir link verdim. Ki onun gibi nicelerine daha verebilirim. Sonucta bu konuda hükümeti elestiren bir yazi söz konusu. Tabi sizin icin hükümet=müslüman=tüm müslüman alemi o zaman bilemeyecegim tabi.

Ha bide genel olarak eminim siz simdi derseniz "simdiki bati dünyasina bakmayin, onlar orta caglardayken asil biz ilim ile bilim ile ograsiyorduk". Ki bu kesinlikle dogrudur, ancak simdi bircok kendine müslüman diyen ülkelere baktiginda cogu bilimi tesvik etmiyor, hatta cahil, ezilmis bir halki tercih ediyor. Süphesiz ki buna ragmen nice müslümanlar bilim dünyasina katkisi olmustur, ancak mesela bati gibi bunu tesvik etmiyor hükümetler. Isterseniz en basit Aziz Sancar ile Ilayda Samilgili bir google'a sorsaniz bakalim neler cikiyor.

Milli bayramlar birer birer değersizleştirilip yokedilirken fetih kutlamalarının bu kadar abartılı yapılması çok saçma.
Muharrem İnce'ye de katılıyorum sanki Tayyip Erdoğan fethetmiş gibi bir hava var.Fetih = Erdoğan

Ahh be Bekirim Coşkunum,bak yetmiş küsür yaşındasın bi ayağın çukurda hala İslamı nasıl karalarım,nasıl küçümserim,nasıl müslümanlara laf sokarım derdindesin,derdindesiniz ! Ama bu ülke böyle yani yapacak bişi yok,kendinizi paralasanızda değişmez,anca tayfandan bikaç şak şak alırsın, topluca sinir küpü olursunuz oldu bitti maaşallah

Chess böyle yasak kaynaklı konuları kulağı tersten kaşır gibi paylaşmak serbest mi ?

Konuya islsmiyet olarak bakmanız büyük talihsizlik.

canım KİB leri görüyorum ama böyle tartışmalı olabilecek konulara ben bakmıyorum çünkü yetki alanıma girmiyor, Mune veya Kazen değerlendirecektir
Mesala direk hürriyet linki verilerek bile bi konu paylaşılsa ben müdehale edemiyorum sadece kibliyorum örneğin

Burada islsmiyete hakaret olsaydı bir müslüman olarak ben de kızardım tepki gösterirdim.
Anlatılanlara ve hiciv sanatındaki inceliğe bakalım derim.
Bekir coşkunu gene sevmeyin ama anlatılanlarda hiç mi gerçeklik payı yok? :)

Valla kriter birilerinin tepki gostermesi ile olmaz. Gercekler ortada. Islamin bircok gerekliliginin düşmanligini yapmis. Hiciv sanatıdır vesairedir yuttrmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…