Sen bu evin yolunu bilir miydin?

Pigment

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
2.386
4.015
133
Hanımlar merhaba. Bundan 2 ay evvel ve sımdı Turkıye geldım doktor a. Gecen geldıgımde ıkı haftalık ızınımın 2 gunu kayınvalidemlerde kaldım gerı kalan gunler annemlerde koydeydım kardesım ve butun akrabalarım orda kalabalıgız yanı zıyaretler vs. Kayınvalidem gorumcem kp. Sehırde benım kendı evımde orda(ne kadar kullanılmasada)

Velhasıl kelam benım ne aldıgıma ne ettıgıme herseye kadar bı laf sokma ıyı yada kotu. Herseyı onlar bılır anayla kız baskın karakterler ya da olmaya calısanlardan. Boyle acık acık degıl tabı alttan alttan. Gecen geldıgımde ben once geldım esım benden sonra geldı 3 gun kalabıldık bırlıkte. Esım gelır gelmez benı sıkayet : İste buraya nıye gelmıyor o bızım soyadımızı tasıyor burasıda onunda evı falan dolduruyor. Esım dedıkı anne ben soyledım ona annenle kardesınle bol bol zaman gecır orada sıkıldı bunaldı dedı. Daha hala dedıgını dıyor. Neyse o oyle gectı. Bu geldıgımde ıse 3 gun annemlerde bu arada sehre gelıp gıdıyorum doktora. 2 yarım gunde orada kaldım.
Az once geldım yıne daha hosgeldın demeden sen bu evın yolunu bılıyor muydun dedı bana sozde saka ıle karısık. Annem yelek ordu yolladı ee ben sıyah dedıydım de olsun artık. A müslüman annem senı saymıs ıncecık şislerle örmuş yollamıs daha ne dıyosun. Oyle yanı kızlar herseye kulp bulma elestırme huyları var saka ıle karısık.Zaten acık deseler cevabını verırım. Mısafırm dıye ses cıkarmadım ama doluyum. Evlılık nısan ısteme donemınıde zehır ettıler yalandan aglama duygu somurusu huyu var kv. nin. Nısanda dugunde hıc bısey e karıstırmadım ya köpurduler. Kp. ıde dolduruyor ona soyletıyor bazı seylerı esımle dısarı cıkardık kp e aratırdı nerdesınız gelmıyor musunuz dıye. Sonra eve geldıgımızde ıste sen nıye aradın cocukları onlar gezecektır genc onlar dedı.Daha nelerı varda boyle bı kv. Profılı canlanmıstır herhal gozunuzde:) Allah ın sevgılı kuluymuşum baska Ülkedeyım sukur.
İste bugun kı dedıklerı canımı sıktı ne var ne yok anlatmak ıstedım daha neler neler yazacaktım da. Bende oraya gıtmek ıstemıyorum mesafelı olmaya calısıyorum kı oyleyım. Bazen bi ıyi oluyor kendime kızıyorum eskiyi unut olan oldu diye(bu uzun sürmüyor tabi:D) son dedıklerı yaptıkları benı soguttu ıyıce. İnanın kızlar esımın hatrına cevap vermıyorum. Boyle bı kadınla ne yapılır, nasıl başa çıkılır? Sız nasıl yapıyorsunuz bu kalma gıtme ısını kaç gün kalıyorsunuz mesela? Esıme anlatsam mı boyle boyle oldu dıye tatlı dılle ne dersınız hanımlar bana bı akıl verın.Sevgiler...

Surda geldiğin sayılı gün tatilinin tadını çıkar:))
Yurt dısından gelenler bu lafa sinir oluyor mu hep merak etmisimdir.

Allahtan esim var da biliyor yolu gelebiliyoruz çok şükür deyip pis pis siritsaydiniz. Yelek de siyah olacaksa madem siyah istiyordun bu benim olsun deyip baska yelek yaptirtmayin. Boyle gicik gicik laf sokup siritin. Esiniz size bisey derse ne neseli kadin atisiyoruz iste ne guzel dersiniz. Senede 3 5 gun gordugunuz insanlara tahammul etmenin bir yolunu bulun kendinizce. Annesinin babasinin hatrı yok belki ama esinizin hatri var.

ee ben sıyah dedıydım
O an çekip alamadın mı geri yeleği?
Aa tamam o zaman bu benim olsun sana yine örer diyip zırnık verdirtmezdim bir daha.
İste buraya nıye gelmıyor
Oraya gitmezdim. Gidersem de eşimle giderdim o yoksa da 1 saat uğrar geri annemlere dönerdim. İyi çekiyorsunuz valla bu tipleri.

Benim kv dede her gittiğimizde (haftanın 2-3 günü) nasıl oldu da geldiniz, buranın yolunu bilirmiydiniz dedikçe ilk önce hafta da 1’e daha sonra 2-3 hafta da 1’ e düşürdüm gitme işini. Eşime de “gittiğim halde gelmiyor diyorsunuz, bundan sonra gitmeyeceğim dediğiniz laf yerini bulsun bari” dedim.

Eşiniz siz olmadan Türkiye ye gelse sizin aileniz de kaç gün kalır? Neden hep bunlar gelinden bekleniyor? Hiç yüz vermeyin gerekirse cevabını verin.

Oraya gitmezdim. Gidersem de eşimle giderdim o yoksa da 1 saat uğrar geri annemlere dönerdim. İyi çekiyorsunuz valla bu tipleri.[/QUOTE]

Kız sorma bende hiç ıstemıyorum 1gun gorsem yeter benım esım 1 gun gıdıp geliyor ben yokken benım aileme. Sen ıdare et canım annemdır babamdır demese bu kadar sessız kalmam

Aklıma birşey geldi:KK53:
Kvye git
Akşama ne yemek yaptınız diye sor sürekli
Ee siz kahve içmiyor musunuz de
Kahvenin yanına tatlı yok mu de
Benim dizim var onu açın de
Bela ol onlara:KK53:
Sonra da eşine "annenler gönül koymasın diye en çok orda kaldım ama iyi ağırlamadıkları gibi surat astılar hayatım yaa daha da gitmem:(" de
Kahveyi binbir suratla yaparsa görümce, getirdiğinde önüne koyduğunda ay senin fincanın köpüğü daha çok de onunkini al içmeden, güvenmemek lazım tükürür falan:KK53:

Aklıma birşey geldi:KK53:
Kvye git
Akşama ne yemek yaptınız diye sor sürekli
Ee siz kahve içmiyor musunuz de
Kahvenin yanına tatlı yok mu de
Benim dizim var onu açın de
Bela ol onlara:KK53:
Sonra da eşine "annenler gönül koymasın diye en çok orda kaldım ama iyi ağırlamadıkları gibi surat astılar hayatım yaa daha da gitmem:KK43:" de
Kahveyi binbir suratla yaparsa görümce, getirdiğinde önüne koyduğunda ay senin fincanın köpüğü daha çok de onunkini al içmeden, güvenmemek lazım tükürür falan:KK53:

Hayy çok yaşa güldürdün beni. 2 Ay sonra bi daha geleceğim dediğin gibi yapayımm

Back