Bu olayı hem buradan hemde senin ağzından birebir dinlediğim ve aşkınıza şlaihit olduğum için çok şanslıyım ve çok da mutluyum :teytey: kuzum allah sizi birbirinizden ayrımasın:Saruboceq: kıskananlar çatlasın hep mutlu olsun hep yüzünüz gülsün hasan yine şebeklikler yapsın seni güldürsün :roflol: sıcacık mutlu bi yuvanız olsun ben başka bişey istemem......Anammmmm benim kuzum aşık seviyor sevliliyor mutlu nişanlandı ve 5 ay sonra evlenecek bnde onların evine gidip onlara misafir olucağım o günleri sabırsızlıkla bekliyorum delikafadulden ve düğün fotolarınızı ben çekeceğim için şimdidien çok heyecanlanıyorum iiki seni tanımışım bitanem iiki varsın ve seni çokkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile Şeniz :asigim:
Bu olayı hem buradan hemde senin ağzından birebir dinlediğim ve aşkınıza şlaihit olduğum için çok şanslıyım ve çok da mutluyum :teytey: kuzum allah sizi birbirinizden ayrımasın:Saruboceq: kıskananlar çatlasın hep mutlu olsun hep yüzünüz gülsün hasan yine şebeklikler yapsın seni güldürsün :roflol: sıcacık mutlu bi yuvanız olsun ben başka bişey istemem......Anammmmm benim kuzum aşık seviyor sevliliyor mutlu nişanlandı ve 5 ay sonra evlenecek bnde onların evine gidip onlara misafir olucağım o günleri sabırsızlıkla bekliyorum delikafadulden ve düğün fotolarınızı ben çekeceğim için şimdidien çok heyecanlanıyorum iiki seni tanımışım bitanem iiki varsın ve seni çokkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile Şeniz :asigim:
oy balım ne güzel yazmışsın yaaaa... opuyorumnanaktan ben seni çoooooooook seviyorum prensesimmm gerçek dostum benimmmmmŞeniz inşallah o düğün günü gelir.. senden yine böyle güzel pozlar bekliyorum..hele o evden çıkarken siyah beyaza çevirdiğin birbirimize bakarken güldüğümüz foto varya ona ikimizde bayılıyoruz yaaa..... canım arkadaşım iyiki varsınnn Şeniz Şeniz
anım ne güel mutlu sonla da bitmiş ailesiyle de cok güzel anlaştıgınız iç de cok sevindim aile iki taraf için de cok önemli de kıskananlar falan diye ısrarla belirtmişşin araya girmeye calısın hain domdomlar mı oldu yoksakötükedihüso
cekemeyen ınsan cok oldu her 2 tarafta akraba olnca :))ama allaha sukr basladgmz bu yolda emın adımlarla ılerlıyoruzz..nısanlandk 4 ay snrada evlenıyorz allahn ıznyletskler kızlar
bizde akrabayiz coook cekemeyenler olacak annem&babam haric herkes karsi cikacak off zor donemler gecircez ama herseyi atlatiriz ins bizde :Saruboceq: :gitme:
Allah tamamına erdirsin canım mutluluğunuz ömür boyu sürsün inşallah:))ne güzel bi tanışma ne tesadüf :)) işte nasip nasibin önüne kimse geçemez derler doğru işte