Sen Anlat KARADENIZ

Hmm o detayı ne zaman verdiler ki?
Ay dizi izliyorum ama hep böyle kaçak göçek çocuklardan dolayı... :KK14:
Sanırım berrak nefese anlattı . Tam yerini hatırlamıyorum :)
Bende ütü yapıyordum . Kulağım tv deydı :))

Sanırım berrak nefese anlattı . Tam yerini hatırlamıyorum :)
Bende ütü yapıyordum . Kulağım tv deydı :))

Anladım...

Yeni fragman yayınlanmamış.
Ben de Berrak'ın akibetinin ne olacağını merak ediyorum.
Velayeti tekrar geri nasıl alacaklar onu da merak ediyorum...

Anladım...

Yeni fragman yayınlanmamış.
Ben de Berrak'ın akibetinin ne olacağını merak ediyorum.
Velayeti tekrar geri nasıl alacaklar onu da merak ediyorum...
Geçici velayet verildi zaten .
Elbet alırlar bişekilde merakla beklıyoruz :bicak:

Geçici velayet verildi zaten .
Elbet alırlar bişekilde merakla beklıyoruz :bicak:

Ben en çok Berrak'ın su yüzüne çıktığına sevindim, uyuz oluyordum...
Bu sayede velayeti alamaz Vedat diye düşünmüştüm, ama ters köşe yaptılar sanırım...

Ancak, diziyi nasıl uzatıp konuyu uzatacaklar değil mi?
İnşallah saçma sapan bir noktalara gitmez...

• Beğen
Reactions: H E
Bu sayede velayeti alamaz Vedat diye düşünmüştüm, ama ters köşe yaptılar sanırım...

Babasi varya o lanet herif onun yuzunden oldu. Hakim bey torunumu anasi olacak kadina vermeyin falan dedi

Birde hakim zaten yanliydi sanki bakislari falan bir tuhafti

Babasi varya o lanet herif onun yuzunden oldu. Hakim bey torunumu anasi olacak kadina vermeyin falan dedi

Birde hakim zaten yanliydi sanki bakislari falan bir tuhafti

Valla hakimi bilemem de, babası olacak herif beni çok sinir etti.
Gerçekten adamı gebertesim var...

İzleyince dediğim tek şey "Allah'ım böyle insanlar ve bu durumları yaşayan kadınlar var, onlar nasıl mücade ediyor" oldu.
Çünkü malesef bu dizi Türkiye'deki bir çok kadının savaştığı konuları içeriyor.

Dizinin basinda yirtinmistik ya polis yokmu devlet yokmu adamlar herkesi dovuyor biriside polisi arayalim demiyor demistik.
Orayida iste bak polis raporu vs yok bosu bosuna dayagini yiyen oturmustu sahitlikleride bosa gitti

Tekerlekli sandalyedeymis felcli kalmis olabilir :KK43:

Berrak'ın babası da manyak.
Vedat elinin altında, ben olsam öldürürdüm adamı...
Herşeyi kendi gözünün önünde yaptı, Nefes'e de, başkalarına da yaptıkları ortada.
Bir de kendi karısı & kızı (kızları) söz konusu...

Ay çok sinirlenip bileniyorum bu diziyi izledikçe...
Beynim atıyor resmen...

Dizinin basinda yirtinmistik ya polis yokmu devlet yokmu adamlar herkesi dovuyor biriside polisi arayalim demiyor demistik.
Orayida iste bak polis raporu vs yok bosu bosuna dayagini yiyen oturmustu sahitlikleride bosa gitti

Ay herkes aynı durumdaymış desene.
Ben de dedim, ya ne saçma dizi, elini kolunu sallayan silahını alıp yer basıyor.
Kadın kaçırmaya çalışıyor.
Onca araba ile sürmene gibi ufak bir yere gidiyor kimse de "hop nereye" demiyor...
Dizinin başında çok kıl kapmıştım diziye...

Hatta çevremde izleyenlere de "bırak ya, izlenmez bu dizi, hayatımız zaten kahır resmen hayatımızı daha da kahırlaştırıyor" dedim... Dedim ama gel gör ki ben her hafta iple çekerek izliyorum...
Kendimle çelişiyorum bazen... :-)

Berrak'ın babası da manyak.
Vedat elinin altında, ben olsam öldürürdüm adamı...
Herşeyi kendi gözünün önünde yaptı, Nefes'e de, başkalarına da yaptıkları ortada.
Bir de kendi karısı & kızı (kızları) söz konusu...

Ay çok sinirlenip bileniyorum bu diziyi izledikçe...
Beynim atıyor resmen...
Adam gecen hafta Tahir kacirinca oldursun diye peslerinfen gitmemisti. Kizi amnemlea kardesimi kacirdi deyince yerlerini ogrenemem olurse diye peslerinden gitti. Tabi bu ne kadar masum kilar adami yedigi onca halttan sonra karisini bile basindan vurmus.

Onumuzdeki hafta bence berrakin kardeslerini bulmakla ve sonra onlari sahit gosterip karsi dava acmakla gececek Yigitimizi geri alacaklar insallah :KK47: Mercanin drla olmasini da istedim hatta Asiyeden once ben dedim esime sunlar olsada bu kizinda bir yuzu gulse dedim asiyeyle yangazin sahne geldi ekrana :KK48:

Ay herkes aynı durumdaymış desene.
Ben de dedim, ya ne saçma dizi, elini kolunu sallayan silahını alıp yer basıyor.
Kadın kaçırmaya çalışıyor.
Onca araba ile sürmene gibi ufak bir yere gidiyor kimse de "hop nereye" demiyor...
Dizinin başında çok kıl kapmıştım diziye...

Hatta çevremde izleyenlere de "bırak ya, izlenmez bu dizi, hayatımız zaten kahır resmen hayatımızı daha da kahırlaştırıyor" dedim... Dedim ama gel gör ki ben her hafta iple çekerek izliyorum...
Kendimle çelişiyorum bazen... :-)
Siz izlemeyin hepsini ben izliciimmm :confused:

Adam gecen hafta Tahir kacirinca oldursun diye peslerinfen gitmemisti. Kizi amnemlea kardesimi kacirdi deyince yerlerini ogrenemem olurse diye peslerinden gitti. Tabi bu ne kadar masum kilar adami yedigi onca halttan sonra karisini bile basindan vurmus.

Onumuzdeki hafta bence berrakin kardeslerini bulmakla ve sonra onlari sahit gosterip karsi dava acmakla gececek Yigitimizi geri alacaklar insallah :KK47: Mercanin drla olmasini da istedim hatta Asiyeden once ben dedim esime sunlar olsada bu kizinda bir yuzu gulse dedim asiyeyle yangazin sahne geldi ekrana :KK48:

Evet, ama işte neden Vedat'ı öldürmedi yani Vedat ne anlattı Tahir'e de o kadar Tahir adamı vuramadı hala merak ediyorum.
Kendi hakkında mı bir sır verdi? Yoksa Nefes hakkında mı birşey dedi?
Tam bir soru işareti, ben arada sahneleri de kaçırarak izliyorum malesef... Çocuklardan dolayı...
O sahneleri izledim evet, karısı ve kızının durumlarını öğrenince haber verdi Eyşan'a..

Bence de önümüzdeki hafta biraz Berrak üzerinde dönecek konu, çünkü Nefes artık bildiğini gizlemeyecek ve sorgulayacak Berrak'ı bence. Tahir ve poliste işin içine girecek bence.

Ben Mercan'ın doktor sahnesini kaçırdım, bugün fırsat bulursam izleyeyim bari.
Orda ne oldu bilmiyorum. Sadece kapıda Tahir & Nefes - Mercan & Asiye & Yangaz pişti oldular o sahneyi gördüm, Nefes'in tribini falan gördüm de gerisini izleyemedim...

Geri odaya döndüğümde Asiye & Yangaz konuşuyordu ama çok algılayamadım ne olduğunu...

Akşam hem dizi izleyip hem misafir agırlayınca giremedim ama dizi çok heyecanlıydi hakimi ve nefesin babasını bogmak istedim

Evet, ama işte neden Vedat'ı öldürmedi yani Vedat ne anlattı Tahir'e de o kadar Tahir adamı vuramadı hala merak ediyorum.
Kendi hakkında mı bir sır verdi? Yoksa Nefes hakkında mı birşey dedi?
Tam bir soru işareti, ben arada sahneleri de kaçırarak izliyorum malesef... Çocuklardan dolayı...
O sahneleri izledim evet, karısı ve kızının durumlarını öğrenince haber verdi Eyşan'a..

Bence de önümüzdeki hafta biraz Berrak üzerinde dönecek konu, çünkü Nefes artık bildiğini gizlemeyecek ve sorgulayacak Berrak'ı bence. Tahir ve poliste işin içine girecek bence.

Ben Mercan'ın doktor sahnesini kaçırdım, bugün fırsat bulursam izleyeyim bari.
Orda ne oldu bilmiyorum. Sadece kapıda Tahir & Nefes - Mercan & Asiye & Yangaz pişti oldular o sahneyi gördüm, Nefes'in tribini falan gördüm de gerisini izleyemedim...

Geri odaya döndüğümde Asiye & Yangaz konuşuyordu ama çok algılayamadım ne olduğunu...
Bende kacirdimmi hic bahsedildimi bilmiyorum ama Nefesin annesini merak ediyorum. Hatta Vedat soyledikten sonra hayatimin en buyuk sirri demisti. Acaba Nefesin annesinidemi kacirdi sakliyor ki :KK64: Tahir, Vedat bana canli lazim dedi ogrenecegi birsey var muhtemelen ondan :)

Akşam hem dizi izleyip hem misafir agırlayınca giremedim ama dizi çok heyecanlıydi hakimi ve nefesin babasını bogmak istedim
Yaaaaa bendee ne dikkatimi cekti biliyormusunuz 8 yilda o baba ne kadar yaslanmis yipranmis gosterdiler insan o kadar yaslanirmi demi 30 yil sonraki hali gibi cikti adam karsimiza :KK70:

Yaaaaa bendee ne dikkatimi cekti biliyormusunuz 8 yilda o baba ne kadar yaslanmis yipranmis gosterdiler insan o kadar yaslanirmi demi 30 yil sonraki hali gibi cikti adam karsimiza :KK70:

Evet bana da öyle geldi gerçekten... Tuhaf olmuş o anlamda...
Fakat tam "pis" karakteri bulmuşlar... Cuk oturmuş yani bir baba karakteri olarak.
Herifin suratında meymenet yok...

Bende kacirdimmi hic bahsedildimi bilmiyorum ama Nefesin annesini merak ediyorum. Hatta Vedat soyledikten sonra hayatimin en buyuk sirri demisti. Acaba Nefesin annesinidemi kacirdi sakliyor ki :KK64: Tahir, Vedat bana canli lazim dedi ogrenecegi birsey var muhtemelen ondan :)

Annesi konusunda ne ara konu geçti ki?
Ben birşey mi kaçırdım acaba...
Annesi vefat etmemiş miydi Nefes'in? :KK14:

X