- 1 Aralık 2017
- 2.301
- 7.408
Bende noluyo dedim arada 1. Fragmandan alıntılar vardı ama yine muhteşem bi bölüm bizi bekliyoRusyaya Yiğit Nefes Tahir ve yaşlı adamın oğluyla beraber gitmişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende noluyo dedim arada 1. Fragmandan alıntılar vardı ama yine muhteşem bi bölüm bizi bekliyoRusyaya Yiğit Nefes Tahir ve yaşlı adamın oğluyla beraber gitmişler
O fragmanı karıştırmışlar heralde kuzum bu daha anlaşılırBende noluyo dedim arada 1. Fragmandan alıntılar vardı ama yine muhteşem bi bölüm bizi bekliyo
Gerçekten öyle... Hele kırgın çiçekler akıllara zarar, sapık üvey baba konusun suyunu çıkardılar iğrençdi artıkAtv nin bütün dizileri böyle ki
Kadına şiddet aldatma iyi kalpli metres vs toplumun bozuk yapısını en çok eleştiren kesim en çok bu kanalı izliyor bu kanalda bunları veriyor işte..
Deminde izliyordum hayatında hiç evden dışarı çıkmamış küçük çocuğu dere kenarımda nasıl bıraktı gitti şok oldum :)
Bende anlamadım kuzumda çıkmış gibi sanki onlar kaçincinca çıkmış olabilirO fragmanı karıştırmışlar heralde kuzum bu daha anlaşılır
Vedat hapisten çıkmış mıydı
Gerçekten öyle... Hele kırgın çiçekler akıllara zarar, sapık üvey baba konusun suyunu çıkardılar iğrençdi artıkartık Atv dizilerini izlemiyorum bile
benım yerımede izleyın ben bugun ertugruldayımKızlardır neredesiniz saatler kaldı SAK a hadi toplaşinnnnn
Burdayımmm bennnnnKızlardır neredesiniz saatler kaldı SAK a hadi toplaşinnnnn
Anlatırız buradanbenım yerımede izleyın ben bugun ertugruldayım
Hoşgeldin sefalar getirdinBurdayımmm bennnnn
Çok güzel izle bencebir arkadaşım ağlaya ağlaya izliyor diziyi kızlar, güzel mi o kadar ya? :)))
Hakikaten kimse yok nerdesiniz kizlarrr dakikalar kaldıNerde bu millet..