Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elif Şafağın "Aşk"kitabını okuduğumda hem çok etkilenmiş,hem de çok sevmiştim..Yazıya dökmeniz ne kadar güzel olmuş.Ellerinize sağlık.
bende kitabı okurken çok etkilenmiştim özellikle HAYATIN ALTININ ÜSTÜNDEN GÜZEL olabileceği ile ilgili kural hayatımın öyle bi dönemine denk gelmiştiki inanamamıştım...
ama maalesef bunlar şemsin kuralları değil elif şafağın kendi yazdığı şemse ve sufiliğe yakıştırdığı kurallar...
yinede güzeller
İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar!!!Peki bunca SIRRA vakif olan yazar bunu hayatina yansitamamissa bu hakikatleri anlamada bir arizasi var demektir.
Kitabı okurken beni en çok 14. kural etkilemişti.Emeğine sağlık canım.Son zamanlarda okuyabildiğim en güzel kitaptı....Her ne kadar Şemsin ağızından dökülen kurallar olmasa da gerçekten güzeldi..
On Dördüncü Kural:
Hakk' ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine teslim ol.
Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın.
"Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme.
Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
gercekten çok doğru yerinde ve anLamLı öğütLer...keske hepsini uyguLayabiLsek,nefsimizi bu kadr güzeL kontroL aLtına aLabiLsek ...
çok beğenerek her satırında yeni birşey öğrendiğim harika bir kitaptı bence de
ve tabıyıkı bu 40 kural
paylaştığın için teşekkürler canım