• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Semiz otu çorbası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

megilara

onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
3.377
26
158
Adana
SEVGİLİ HANIMLAR SEMİZ OTU ÇORBASI ÇOK FAYDALI VE ÇOK LEZZETLİ..SEMİZ OTUNUN İÇİNDE İÇİNDE OLMAYAN VİTAMİN VE MİNERAL YOK GİBİ HER ŞEY VAR…10 AYLIK KIZIM İŞTAHLA YİYOR..TARİFİ
SEMİZ OTU ÇORBASI
BİR KASE DOLUSU SEMİZ OTU YAPRAGI
ORTA BOY DOMATES(KABUKLARI SOYULMUŞ)
BİR YEMEK KAŞIĞI BULGUR
BİR YEMEK KAŞIĞI ARPA ŞEHRİYE
BİR YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI
ÇAY KAŞIĞININ YARISI İLE TUZ
BİR TATLI KAŞIĞI YOĞURT (ÇORBA PİŞTİKTEN SONRA İLAVE EDİLİR)
SEMİZ OTU DOMATES BULGUR VE ŞEHRİYELER YUMUŞAYINCAYA KARDAR HAŞLANIR PİŞTİKTEN SONRA TUZ VE ZEYTİN YAĞI İLAVE EDİLİR BEBEĞİNİZİN KOLAY YUTMASI İÇİN DİLERSENİZ BLENDIRDAN GEÇİRİN SOĞUMASINA YAKIN YOĞURDU İLAVE EDİN..BEBİŞLERE AFİYET OLSUN..SEMİZ OTUNUN İÇİNDEKİ VİTAMİNLERE VE MİNARALLERE BİR BAKIN SAYMAKLA BİTMEZ….
alıntı...

ben bunu bıraz daha degısık yaptım semızotu,patates,domatesi tereyagıyla kavurdum sonra suyunu ılave ettım su kaynayınca az kırmızı mercımek ılave ettım 15 dak kaynattım ve suzgecten gecırdım kızım severek yedı

Back