• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

semiha şakir doğum hastanesinde tüp bebek

ozturk34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
2
3
1
İstanbul
herkese merhaba. bu ay semiha şakir'de tüp bebek denemeye başlıyoruz. rapor çıkarıncaya kadar yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.
önce bu işi devlet hastanesinde yapacağınızı düşünerek sakin ve sabırlı olmanızı öneririm. ama sakın endişe etmeyin tüm personel son derece iş bitirici.

ŞİMDİ RAPOR İÇİN GEREKENLER:

1. adım: kadın doğum 2 polikliniğinden adetsiz muayene olmalısınız. ardından:
AMH testi (özelde yapılan bir kan testi. var olan yumurta sayısını tespit ediyor. ortalama 200-300 TL)
HSG ( rahim filmi. devlette de yapılıyor. özelde 300-350 TL)
adetin 2. veya3. günü kan testi (Semiha Şakir'de)
sperm testi (Semiha Şakir'de. tek beklenen test bu oluyor. biz yaklaşık 2 ay gününü bekledik. özeldeki testleri kabul etmiyorlar.)
adetli muayene

2. adım: sigorta prim sayısı ( en az 900 gün olmalı)
eşlerin nüfus kayıt örneği

BUNLAR TAMAMLANINCA ARŞİV BÖLÜMÜ KONTROL EDİYOR. AMA HENÜZ BİTMEDİ:)

sağlık kurulu raporu çıkarmak için aç karnına ve PERŞEMBE günü ( çünkü doktorlardan biri sadece o gün orada oluyor) hastaneye tekrar gitmelisiniz.

önceden iğneli aşılama yaptırdıysanız rapor çıkıyor.

umarım işleriniz yolunda gider. evrak çok gibi duruyor, ama gözünüzde büyütmeyin. sperm testi bekleme süresi olmasa bir haftada hepsi biter. herkese kolay gelsin.

herkese merhaba. bu ay semiha şakir'de tüp bebek denemeye başlıyoruz. rapor çıkarıncaya kadar yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.
önce bu işi devlet hastanesinde yapacağınızı düşünerek sakin ve sabırlı olmanızı öneririm. ama sakın endişe etmeyin tüm personel son derece iş bitirici.

ŞİMDİ RAPOR İÇİN GEREKENLER:

1. adım: kadın doğum 2 polikliniğinden adetsiz muayene olmalısınız. ardından:
AMH testi (özelde yapılan bir kan testi. var olan yumurta sayısını tespit ediyor. ortalama 200-300 TL)
HSG ( rahim filmi. devlette de yapılıyor. özelde 300-350 TL)
adetin 2. veya3. günü kan testi (Semiha Şakir'de)
sperm testi (Semiha Şakir'de. tek beklenen test bu oluyor. biz yaklaşık 2 ay gününü bekledik. özeldeki testleri kabul etmiyorlar.)
adetli muayene

2. adım: sigorta prim sayısı ( en az 900 gün olmalı)
eşlerin nüfus kayıt örneği

BUNLAR TAMAMLANINCA ARŞİV BÖLÜMÜ KONTROL EDİYOR. AMA HENÜZ BİTMEDİ:)

sağlık kurulu raporu çıkarmak için aç karnına ve PERŞEMBE günü ( çünkü doktorlardan biri sadece o gün orada oluyor) hastaneye tekrar gitmelisiniz.

önceden iğneli aşılama yaptırdıysanız rapor çıkıyor.

umarım işleriniz yolunda gider. evrak çok gibi duruyor, ama gözünüzde büyütmeyin. sperm testi bekleme süresi olmasa bir haftada hepsi biter. herkese kolay gelsin.
MERHABA BENDE AMH TESTİ İÇİN GİDİCEM HASTANEYE YAPILIYOR DİYE BİLİYORUM YAPILMIYORMU YOKSA :(

Back