Selülit Selülit..

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Her turlu seker alımını kesmedığin (bunda kekteki şekerde,çaydaki,meyve sularındaki aklına gelebılcek her turlu tatlı gelen sey) sürece ve duzenli spor olmadıgı surece selulıt gıtmez

3 aydır spor ve dıyet yapıyorum,selulıtım s si kalmadı.malesef işin çogu sende .spor yap ve şekeri kes

bi kaç aydır düzenli yürüyüş ve spor yapıyorum zayıflamak için farkettim ki selilütlerimde gözle görünür bir düzelme oldu
ayrıca basenlerim de inceldi
şu yere uzanıp bacakları indirip kaldırma hareketi de çok etkili

yine de kür benzeri bişey yapmak istersen türk kahvesinin telvesini sürüyorlarmış. ben yeni başladım. sen de dene derim :)

ya canım sen nasıl kurtuldun selülitten ( haftada 3 gün deli gibi koşuyorum, 7/24 diyetteyim şeker yok tuz yok kakao yağı sürüyorum bacaklarıma hâlâ kurtulamadım selülitten deliricem (( ya da ben sabırsızım bilmiuorum. eskiden dümdüz bacaklarım vardı sütün gibi şimdi zayıf olduğum halde hafif basenim var çok snirim bozuluyor :.((((

2 yıl önce bacaklarıma türk kahvesinin telvesini sürüp streçliyordum. Sonra 45 dk ile 1 saat kadar yürüyordum.Yürüyüş sonrası duşta bacaklarıma bir sıcak bir soğuk su döküyordum dolaşım hızlanması için.2 haftada 3 kg kadar verdim.Arkasından 2 hafta denize gittiğimde yüzmenin de etkisi var sanırım selülitlerim baya azalmıştı.Fakat arkasından çooook hareketsiz 2 yıl geçirmek durumunda kaldım evde.2 de düşük yapınca hormonlarında etkisi sanırım hepsi geri geldi.Bu yıl yine aynısını denemeye kararlıyım.Denemek isteyenlerin aklında bulunsun

biberiye yağını deneyin evde temizlik yaparken yada spora çıkmadan yada yatmadan nasıl rahat kolay gelecekse, sorunlu bölgene veya bölgesel incelmek istediğin yere bolca sür streç filmle sar haftada 3 kez yapıyorum ben 4-5 saat tutuyorum toparlama oldu biraz üstüne yosun yağı ile masaj yapıyorum birde sonra duş.

ya biberiye yağı çok güzel çok etkili ama kokusu mahvediyor insanı ben çok sakarım morluklar için bile kullanamıyorum kokusundan dolayı :/

SELÜLİT İÇİN LR IN ÜRÜNLERİ VAR. MEMNUN OLAN BİR ÇOK KİŞİ BİLİYORUM. BİLGİ İÇİN ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…