- 24 Şubat 2012
- 4
- 0
- Konu Sahibi Luckysansli
Kızlar selülit için bildiğiniz bi kür varmı evde yapabiliceğim yada kolay bulabiliceğim bişeylerr ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine de kür benzeri bişey yapmak istersen türk kahvesinin telvesini sürüyorlarmış. ben yeni başladım. sen de dene derim :)
Her turlu seker alımını kesmedığin (bunda kekteki şekerde,çaydaki,meyve sularındaki aklına gelebılcek her turlu tatlı gelen sey) sürece ve duzenli spor olmadıgı surece selulıt gıtmez
3 aydır spor ve dıyet yapıyorum,selulıtım s si kalmadı.malesef işin çogu sende .spor yap ve şekeri kes
biberiye yağını deneyin evde temizlik yaparken yada spora çıkmadan yada yatmadan nasıl rahat kolay gelecekse, sorunlu bölgene veya bölgesel incelmek istediğin yere bolca sür streç filmle sar haftada 3 kez yapıyorum ben 4-5 saat tutuyorum toparlama oldu biraz üstüne yosun yağı ile masaj yapıyorum birde sonra duş.
ya biberiye yağı çok güzel çok etkili ama kokusu mahvediyor insanı ben çok sakarım morluklar için bile kullanamıyorum kokusundan dolayı :
" Burun kenarlarina yosun yagi sur azcik esansi hafifletir ama sonuc almak icin biberiyeyi ne kadar hoslanmasanda siddetle tavsiye ederim, ben cok memnun kaldim bir senedir kullaniyorum. Catlakda cok etkisi yok ama selulitte iyi