en başta bana da öyle geldi neden soyulmuyor yahu dedim.ama hele sen 3 gün daha sür sonra bak bakalım soyulma oluyor mu olmuyor mu ?boynuma falan da kazara değdirmişim sürerken.nasıl kızardı anlatamam bende 4. günden sonra başladı 1 hafta sonraya kadar olabilir.annem fondoten sür öyle okula git boynuna bakan birinden dayak yediğini sanacak diyor
. fondotensiz çııkamıyorum ama öyle etkili ki kabuk kabuk halde 2-3 kez deri dökülüyor deri önce kızarıp sonra rengi kararıyor ve 20 gün sonra anca kendi rengine geliyor..komple sürüyorum. dermaroller yaptıktan sonra acnelyse ve medacassolü karıştırıp sürüyorum hatta streçliyorum felaket yakıyor yanma hisssini fazlasıyla hissediyorum. kesin şeyler söylemiyorum tedavi bitmeden ama dolduğunu hissediyorum açıp bakmıyorum ama elimi oraya attığımda pürüssüzlük hissi alıyorum önemli olan bu çünkü derinin tabakası çok fazla inceliyor soyulmaktan... yeni deri üretiliyor. ama foto koyacağım tedavi bitince dediğim gibi kat kat soyulması lazım. acnelyse bence en çok işe yarayan şey. retin a içeren ya da hidroksi , glikolik asit içeren peelingler dışındaki kremler yalan.