- Konu Sahibi minnakmimar
benim çatlaklarım hızlı kilo alıp vermeden olduğu için çatlaklarım çoğunlukla basenlerimde yani henüz tamamen geçmedi ama azaldı çatlaklarım derinliği azaldı çatlaklar için contactubex krem de tavsiye ederim doktorlar verir bu kremi bi cildiyeciye yazdırırsanız fiyatı uyguna gelir biraz pahalı bir krem . rocun selülit kremi daha çok selülitlerime iyi geldi çatlaklarıma etki etmez diyordum ama derinliğini azalttı .selülitim gerçekten çoktu afedersiniz popmda bile gamze gibi selülit vardı ben etkisini gördüm bazı arkadaşlarda etki etmemiş dediğim gibi yiyeceklerde etki ediyor tabi .bir de herkesin vucudu farklı sonuçta herkeste aynı etkiyi gösterecek diye birşey de yok ben bunun garantisini veremem yani ben sadece yararını gördüm sizlere de tavsiye ediyorum o kadar arkadaşlar
contractubex jeli elimdeki yara izlerine kullandım 4 yıl önce cilt rengini açıp deriyi hafif hafif soyuyor. soyarken de kızartmıyor diğerleri gibi..sadece yumuşakça alıyor eğer günde 3 kez en az 6 ay boyunca sabırla kullancaksanız evet işe yarıyor. ama çok yumuşak bir cilt soyucu çatlaklarda bu çok daha uzun sürelere çıkar anca 1 yıl gibi. uzun vadede derideki tabakayı soyuyor. evet 65 tl o yüzden plastik cerrahtan alınmalı