- 26 Ekim 2011
- 103
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Tanıdığım uzman bir eğitimci var. Kendisi dövüş sporlarında uzman bir kişi. Bana 3 - 4 ay düzenli gel çalış bacakların düm düz olacak diyor. Gerçi bende pek sorun yok ama yinede olanlarr gözüme batıyor. Sporla selüliti yok etmeyi başaran varmı?
Merhaba. Tanıdığım uzman bir eğitimci var. Kendisi dövüş sporlarında uzman bir kişi. Bana 3 - 4 ay düzenli gel çalış bacakların düm düz olacak diyor. Gerçi bende pek sorun yok ama yinede olanlarr gözüme batıyor. Sporla selüliti yok etmeyi başaran varmı?
kk da bir konuda selülitler için okuduğum yazıyı paylaşmak istedim bi arkadaş selülitleri için elektrikli süpürgeyi sorunlu bölgesine vakum seklinde gezdirmiş yani borusunu en düşük ayara getirin vücudunuz morarabilir demiş. ve bir de kaygan olsun diye zeytinyağı sürebilirsiniz demiş ben çok begendim bu paylaşımı sizlerede sölemek istedim. ve bi arkadaşımda bana bacak bacak üstüe atmak selülite yol açıyo demişti ama ben buna bi anlam weremiyorum.
kk da bir konuda selülitler için okuduğum yazıyı paylaşmak istedim bi arkadaş selülitleri için elektrikli süpürgeyi sorunlu bölgesine vakum seklinde gezdirmiş yani borusunu en düşük ayara getirin vücudunuz morarabilir demiş. ve bir de kaygan olsun diye zeytinyağı sürebilirsiniz demiş ben çok begendim bu paylaşımı sizlerede sölemek istedim. ve bi arkadaşımda bana bacak bacak üstüe atmak selülite yol açıyo demişti ama ben buna bi anlam weremiyorum.
Cok mantikli lpg yontemini arastiritsanoz zaten ayni sey oldugunu goreceksiniz :) tabi asla yapilmamalikk da bir konuda selülitler için okuduğum yazıyı paylaşmak istedim bi arkadaş selülitleri için elektrikli süpürgeyi sorunlu bölgesine vakum seklinde gezdirmiş yani borusunu en düşük ayara getirin vücudunuz morarabilir demiş. ve bir de kaygan olsun diye zeytinyağı sürebilirsiniz demiş ben çok begendim bu paylaşımı sizlerede sölemek istedim. ve bi arkadaşımda bana bacak bacak üstüe atmak selülite yol açıyo demişti ama ben buna bi anlam weremiyorum.