- 14 Ocak 2021
- 1
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi yusufcuk13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bol su ve spor bunun çözümü
Ne kadar sürede geçti peki?ben hiç bişey kullanmadan sadece sporla geçirdim
Bende ve artık çok rahatsız oluyorumen zayıf olduğum hallerimde bile selülitlerim var halada var çözüm bulamıyorum...
At kiliymıs fircalamakmıs yok ya olmuyor iste aylardir elimde firca krem geziyorum nasil biteceeeekkk bunlarBende ve artık çok rahatsız oluyorum
Benide çok rahatsız ediyor artık neyle alakalı bu selülitler yeme içme yürüyüş olmayanın neden yok yada bizde neden var gerçekten ciddi ciddi takıntı yapmaya başladım artıkAt kiliymıs fircalamakmıs yok ya olmuyor iste aylardir elimde firca krem geziyorum nasil biteceeeekkk bunlar
Valla spor yaparken bile vardı aylarca gecmedi 15 16 ay devamli spor yaptim su desen asırı derecede iciyorum kajve cay tuketmem yaglı yemem neden var anlamiyorum şu an sinir oluyorum onlaraaaBenide çok rahatsız ediyor artık neyle alakalı bu selülitler yeme içme yürüyüş olmayanın neden yok yada bizde neden var gerçekten ciddi ciddi takıntı yapmaya başladım artık
Aynen bende dikkat ettikçe daha da çoğalıyo sankiValla spor yaparken bile vardı aylarca gecmedi 15 16 ay devamli spor yaptim su desen asırı derecede iciyorum kajve cay tuketmem yaglı yemem neden var anlamiyorum şu an sinir oluyorum onlaraaa
Evet umarım bi care bulunur yok ama insallah olurAynen bende dikkat ettikçe daha da çoğalıyo sanki
İnşallahEvet umarım bi care bulunur yok ama insallah olur
Bence biraz genetikliğede bağlıyolar kilolu ve zayıflık çünkü farketmior Ne yapsanda var yanien zayıf olduğum hallerimde bile selülitlerim var halada var çözüm bulamıyorum...
Son dönemde lida selülit jeli çıktı pek yorumda yoktu alıp denedim ve 1 hafta oluyor sonuç harika.ve kokusuda muhtesem nane okaliptus koku geliyor tavsiye ederimAt kiliymıs fircalamakmıs yok ya olmuyor iste aylardir elimde firca krem geziyorum nasil biteceeeekkk bunlar